NU LE DESCHIDEȚI UȘA ! NU SUNTEM SINGURII CARE BOICOTĂM RECENSĂMÂNTUL 2011


Acest recensământ este primul la nivel european. Adică în acest an a avut loc în mai multe state UE iar întrebările au fost aceleaşi. Acum ne-a venit nouă rândul. Mai multe informaţii găsiţi aici:
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/primul-recensamant-euro-240050.html
Şi lista poate continua cu Franţa, Spania, Italia şi alte ţări dar acum vom discuta nişte amănunte importante.
Institutul Naţional de Statistică (INS) minte când spune că aceste date sunt confidenţiale. Datele strânse pleacă la Eurostat şi la aceste date vor avea acces destul de multe companii private.
Deci situaţia este mai complicată. Statul român cu ajutorul INS, practic ne vinde ca pe nişte bunuri.
Dat fiind că e vorba de o vânzare importantă cu miză mare, de aceea se pune atâta presiune pe acest recensământ.

CUM SĂ NE OPUNEM RECENSĂMÂNTULUI DIN OCTOMBRIE 2011?

Evitaţi şi opuneţi-vă recensământului din octombrie 2011. Este un recensământ cu caracter abuziv şi întrebări ce ţin de chestiuni intime ale oamenilor. Să nu lăsăm statul să obţină aceste informaţii pe care apoi le va folosi împotriva noastră.
Acest recensământ nu este făcut de stat de dragul recensământului, ci la cererea unor puteri externe, pentru a înţelege cum să folosească populaţia României în contextul schimbărilor ce vor urma la nivel internaţional.
Un stat trădător trebuie sabotat, nu ajutat cu sinceritate.
CUM EVITĂM RECENSĂMÂNTUL 2011?
Cea mai simplă metodă, nu deschidem uşa. Mulţi pot chiar să nu fie acasă, şi nu poate comenta nici măcar statul de ce nu eşti acasă.
CUM NE OPUNEM RECENSĂMÂNTULUI 2011?

În cazul în care am deschis uşa din greseală, putem vărsa o minciună standard, pregătită din timp.
Exemple:
– chiar acum plecam să o duc pe mama la gară, îmi pare rău dar nu pot rămâne că pierde trenul;
– nu mă simt bine, am mâncat ceva stricat de la Mac şi toată ziua am stat pe WC, îmi pare rău dar chiar acum simt nevoia să mă duc din nou la toaletă, ma scuzaţi.
POATE RECENZORUL SA DEA AMENDĂ?
NU! Amenda o poate aplica doar un organ de control, care se şi poate refuza de altfel. Puteţi refuza să semnaţi şi nu are nimeni ce să vă facă. Insă recenzorul nu poate să dea o amendă. Dacă recenzorul spune că l-aţi refuzat şi dvs. spuneţi că nici măcăr nu a bătut la uşa dvs. e 1 la 1 in declaraţii şi nu se poate verifica, dacă nu sunt martori care să declare. Plus că niciun recenzor nu îşi va dori situaţii conflictuale.
REŢINEŢI
Statul doreşte aceste informaţii probabil ca să încarce cu alte biruri o populaţie deja sărăcită şi poate pune nişte taxe ilegale şi celor care lucrează în străinătate.
Nu e prima oară cand statul trădător pune taxe ilegale de genul, prima inmatriculare, asigurarea obligatorie a locuinţelor, pensia obligatorie, etc.
Parerea mea este ca cei care vor completa aceste formulare vor intra direct in bazele de date ale Noii Ordini Mondiale, facand inca un pas catre Dictatura Electronica

6 răspunsuri

 1. Aceste date oricum se gasesc la politie,dar nu se gaseste semnatura prin care fiinta umana isi da acordul de a fi identificat ,de a avea asemanarea absoluta cu acel” numar de om CNP „care e scris in Apocalipsa lui Ioan 13/18. „17. si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei.
  18. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase”

  Au nevoie de semnatura de apartenenta sociala a oamenilor deoarece ideea semnului fiarei este inchinarea la satan si asta nu poate exista fara consimtamantul fiintei umane.Monitorizarea este in ideea subordonarii absolute statului antihristic a celor care accepta sa intre direct in bazele de date ale Noii Ordini Mondiale
  In 2014 multi vor accepta sa semneze pentru primirea semnului fiarei pentru a scapa de amenda,de foamete,de pedeapsa….

  Daca actul de identitate (identitatea cu asemanarea absoluta de fiara in trup de om,de lup in trup de om) eliberat de statul antihristic nu este identitatea ta asemanarea ta absoluta, atunci nu semnezi niciun angajament ,niciun contract de sclavie a ta fata de statul antihristic

  „12. Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus.”
  13. Si am auzit un glas din cer care zicea: „Scrie: Ferice de acum incolo de mortii care mor in Domnul!” „Da”, zice Duhul, „ei se vor odihni de ostenelile lor, caci faptele lor ii urmeaza!”
  http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/apocalipsa/14/

 2. […]“Orice prelucrare de date cu caracter personal, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare.”
  Daca nu imi dau consimtamantul, operatiunea este in fara legii. Iar ei o stiu; de ce nu iau datele de la serviciul de evidenta a populatiei din cadrul politiei, iar informatiile financiare de la administratia financiara? Pentru ca stiu ca este ILEGAL!
  Romani, nimeni nu este obligat sa ofere date personale pentru aceste operatii, pentru legitimitatea operatiunii trebuie sa aiba consimtamantul tau. In formular va exista, fiti fara grija, un loc unde semnezi ca ti-ai dat consimtamantul. PENTRU A AVEA ACOPERIRE LEGALA! Nedarea consimtamantului anuleaza de drept formularul. Sper ca am lamurit si aceasta problema, care seamana cu foarte tare cu un abuz. Altceva la rand …. […]

 3. Din cate cunosc, in legile dreptului civil sau penal, se spune clar ca “declaratia este un drept si nu o obligatie”! Si la americani e fraza: “ai dreptul sa pastrezi tacerea si orice vei spune va putea fi folosit ompotriva ta intr-o curte a legii”… Deci “obligatia” de a declara ceva impotriva vointei tale , sub amenintare (durres) este nula de drept! pentru ca ti se incalca drepturile findamentale constitutionale de viata privata si acela de a nu vorbi daca nu doresti. In Constitutia SUA mai exista si ‘Amendamentul 5″ prin care oricine se poate preleva de el pentru a nu se “autoincrimina”.
  Sa nu uitam, orice amenda poate fi contestata in justitie. Motive se pot gasi destule chiar in forma abuziva a chestionarelor si declaratia fiind luata prin constrangere – amenda!

 4. cel mai important FARA SEMNATURA
  cititi acest link:
  https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B-TP4bAGzlXlZDJlMjhkYTctOWJlZC00Mzk4LTgzMjktNWJjMDY4MjRmYWFi&hl=en_U
  veti vedea acolo clar ca nu au voie sa ceara date despre locul de munca (si implicit numarul de ore lucrate pe saptamana), despre situatia economico-financiara, adica despre bunurile proprii…locuinta fiind tot un bun propriu, nu au voie sa ceara date despre aceasta, adica despre numarul de camere, suprafata, termopane, centrala, canalizare, etc…
  si, o chestie foarte importanta, cititi la punctul IX. Categorii de date prelucrate, si veti vedea ca la casuta 7, unde se afla “semnatura”, nu este bifat nimic! ceea ce este si logic, pentru ca e recensamant, nu e ancheta, deci nu trebuie semnat nimic!!!!
  si nu va speriati de amenda!!! nu e constitutionala, nu vor da nici o amenda! asa au speriat lumea si in cazul asigurarilor obligatorii ale locuintelor…doar 45% din romani si-au asigurat locuinta, preponderent in mediul urban…la sate, aproape nimeni nu a asigurat nimic! si nu au amendat pe nimeni!
  asa va fi si acum…deja multi nu dau toate datele, nu raspund decat la intrebarile care le convin, raspund aiurea, multi nu dau CNP-ul, multi nu deschid…ACEST RECENSAMANT VA FI UN ESEC !!! foarte multi ar trebui amendati, dar nu vor amenda pe nimeni, pentru ca ei stiu ca amenda se poate contesta foarte usor si castiga procesul, daca nu la noi, la CEDO in orice caz! dar si in instantele noastre se va putea castiga foarte usor o eventuala contestatie a amenzii, pentru simplul fapt ca datele cerute sunt personale, si nu au dreptul sa ceara asa ceva: date despre locul de munca, rude din strainatate, situatia economica…
  ei stiu asta, stiu ca incalca drepturile si libertatile cetatenesti, incalca mai multe legi, si insusi constitutia…dar mizeaza pe nestiinta multora, si speculeaza, incearca si ei, si care cade in plasa lor, foarte bine…
  a spus purtatorul ala de cuvand de la INS ca se vor da amenzi doar pentru bruscarea recenzorilor si pentru refuzul explicit de a primi recenzorii…dar daca ei suna si noi nu-i bagam in seama nu-i refuzam explicit, pur si simplu “nu suntem acasa”…in fine, ideea e ca nu au ce ne face, nu vor da nici o amenda…
  cred ca putem foarte lejer sa nu dam drumul la usa…si daca dam, sa le zicem foarte clar ca le dam doar numarul de persoane care locuieste (putem da eventual si numele, dar nu e obligatoriu, numarul ajunge, ca doar de aia e recensamant, sa ne numere) si mai putem raspunde tocmai la intrebarile alea care nu sunt obligatorii: etnia, limba materna si RELIGIA…ATAT !!! fara CNP, fara data si locul nasterii, fara profesie, loc de munca, fara detalii despre eventuale rude din strainatate, fara informatii despre locuinta, despre starea economica…si, cel mai important, FARA SEMNATURA !!! sa consemneze cate persoane locuiesc, ce etnie si religie au si sa multumeasca pentru ca am cooperat!
  Doamne ajuta si faceti cunoscut documentul ala tuturor rudelor si prietenilor! acolo se vede clar cum sta treaba!

 5. Parerea mea este ca cei care vor completa aceste formulare vor intra direct in bazele de date ale Noii Ordini Mondiale, facand inca un pas catre Dictatura Electronica.
  http://refuzimplant.blogspot.com/2011/09/o-noua-capcana-sistemului-recensamantul.html

  http://www.reno.ro/Recensamant-2011-t221571-s0-p3142644.html

  http://georgevalah.wordpress.com/2011/10/05/vedeti-live-manifestatiile-de-la-ny/
  Conform deciziei UE, Israelul controlează datele personale ale românilor!Vă vine să credeţi aşa ceva?
  http://danielroxin.blogspot.com/2011/05/conform-deciziei-ue-israelul.html
  Articol lăsat deschis pentru comentariile dvs. Dacă vreţi să spuneţi detaliile unui recenzor abuziv sau alte probleme cu care v-aţi întâlnit (amendă), puteţi comenta aici.
  http://antirecensamant2011.wordpress.com/2011/11/01/articol-lasat-deschis-pentru-comentariile-dvs-daca-vreti-sa-spuneti-detaliile-unui-recenzor-abuziv-sau-alte-probleme-cu-care-v-ati-intalnit-amenda-puteti-comenta-aici/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: