UN CONCEPT AL ZEULUI CANIBAL MOLOCH – CARDUL DE SANATATE CU CIP vi se da direct cu „ACORDUL PRIVIND DONAREA DE ORGANE” pe el … Iar „acest card va fi la fel de important ca şi buletinul”


Citez din articolul Cardul de sănătate, al doilea buletin. Cum îl veţi primi ca să nu-l fure vecinii şi cum s-a rezolvat disputa donării de organe:

Ministrul Sănătăţii, Cseke Atilla, a declarat, pentru gândul, că, începând din ianuarie, timp de un an, vor fi emise cardurile de sănătate pentru populaţie

“Oamenii le vor primi în plic, acasă. Între timp, creăm şi cititoarele de card, pentru că, în paralel cu emiterea cardurilor, vom merge cu aspectele legate de infrastructură”, a spus Cseke.

În plus, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii ne-au precizat că aceste carduri nu vor fi lăsate în cutia poştală. “Cardurile de sănătate conţin date personalizate, asemenea cărţii de identitate. Pentru că peste tot există vecini binevoitori care îţi iau o simplă factură de la cutia poştală, se va găsi o cale prin care asiguratorul va intra în posesia cardului. Astfel, cel mai probabil românii vor primi în cutia poştală o recomandată, iar apoi se vor duce la poştă pentru a intra în posesia cardului sau poştaşul va aduce cardul de sănătate şi îl va elibera în urma semnăturii proprietarului”, a precizat pentru gândul Oana Grigore, şeful biroului de presă al Ministerului Sănătăţii. Conform proiectului Ministerului Sănătăţii, cardul se va emite individual pentru fiecare asigurat cu vârstă peste 14 ani.

Vor fi emise în jur de un milion de carduri pe lună

Ministrul Sănătăţii a precizat că, în prima fază, cardurile le vor primi “persoanele asigurate prin contribuţie, adică 7 milioane de cetăţeni”. “Vor fi emise în jur de un milion de carduri pe lună, iar, în funcţie de procedurile de achiziţie, preţul unui card va fi de aproximativ 2 euro”, a menţionat demnitarul. El a adăugat că fiecare card va avea un cip pe care vor fi stocate mai multe informaţii despre posesor, de la nume şi cod numeric personal până la diagnostice, grupă sanguină, dovada achitării contribuţiei pentru asigurările sociale de sănătate şi acordul privind donarea de organe.

Oana Grigore menţionează că aceste carduri nu vor fi eliberate începând cu 1 ianuarie. “Cel mai probabil românii vor începe să intre în posesia lor în a doua jumătate a anului. În plus, acest card va fi la fel de important ca şi buletinul. Românii vor trebui să îl poarte în portofel, pentru că numai la prezentarea lui vor putea beneficia de serviciile medicale”, spune şeful biroului de presă al Ministerului Sănătăţii.

Calitatea de donator – motiv de dispută

Înscrierea pe cardul naţional de sănătate a calităţii de donator de organe a fost contestată de dr. Victor Zota, preşedintele Agenţiei Naţionale de Transplant.

“Această măsură, care a fost respinsă de către mai multe comisii de specialitate ale Camerei Deputaţilor, va afecta grav sistemul naţional de trasplant. Înscrierea calităţii de donator pe cardul naţional de sănătate nu avea nici pe departe efectul scontat de anumite persoane. Nicio ţară cu multă experienţă în domeniu nu a reuşit să îmbunătăţească activitatea de transplant înscriind pe card calitatea de donator”, a spus medicul Zota. Potrivit coordonatorului naţional de transplant, un proiect de modificare a legii sănătăţii privind cardul naţional şi înscrierea calităţii de donator pe acest act a primit aviz negativ din partea mai multor comisii de specialitate din Camera Deputaţilor.

“În prezent se încearcă aprobarea actului prin Hotărâre de Guvern. Este o mare greşeală. Înscrierea calităţii de donator în cardul naţional de sănătate care va costa 45 de lei va crea haos în legislaţie. Sunt de acord cu instituirea acordului prezumat, adică orice om să spună din timpul vieţii dacă refuză să fie donator. Dar să înscrii acest lucru în cardul naţional este o mare eroare”, a adăugat Zota. Ministrul Sănătăţii a explicat, pentru gândul, că “dacă o persoană doreşte, în timpul vieţii, să-şi dea acordul pentru a-şi dona organele, acest acord se va regăsi pe cardul de sănătate”. “Dacă cineva nu-şi dă acordul, atunci, evident, acest fapt nu va fi trecut pe card, iar situaţia va fi, în cazul persoanei respective, aceeaşi ca cea de azi, când membrii familiei sunt cei care îşi dau acordul pentru donarea de organe”, a arătat Cseke Atilla.

Reformă

Românii nu vor beneficia de mai puţine servicii medicale

Cardul de sănătate nu va afecta cu nimic nici numărul şi nici calitatea serviciilor de sănătate. “Sistemul de sănătate românesc este unul social. Pacienţii nu vor beneficia de mai multe sau mai puţine acte medicale în funcţie de venit sau de vechime. Cardul de sănătate este un prim pas în reforma sistemului medical”, subliniază Oana Grigore. În cazul în care îl pierdem sau ne este furat, cardul de sănătate poate fi recuperat. “Acesta se va recupera ca oricare alt act”, conchide şeful biroului de presă al Ministerului Sănătăţii.

E mult mai grav: CARDUL DE SANATATE CU CIP vi se da direct cu „ACORDUL PRIVIND DONAREA DE ORGANE” pe el … Iar „acest card va fi la fel de important ca şi buletinul”

Comentariu saccsiv:

Deci ti-l aduce acasa (cu masurile de siguranta aratate in articol). Dar ti-l aduce cu toate datele pe el. Asadar, evident, SISTEMUL stie despre tine tot ceea ce vrea sa stie …. Atunci de ce mai este nevoie de el?

S-ar parea ca in acesta se va specifica si „acordul privind donarea de organe.”.Fratilor, citit va rog cu atentie textul din articol si spuneti-mi daca eu gresesc in cele ce scriu mai jos:

Nu observ specificat pe undeva ca cetatenii sunt chemati sa-si dea sau nu „acordul privind donarea de organe.”.Deci cardul vine cu acordul pe el … Asadar, e aproape un acord prezumat. S-ar parea ca cetateanul trebuie pe urma sa alerge de colo colo pentru ca SISTEMUL sa modifice, in cazul in care respectivul nu isi da acordul.

Probabil ca multi nici nu vor avea habar ca pe acel card exista acel acord. Si pot apare cazuri in care atunci cand vine famila sa ridice trupul celui decedat, sa mai gaseasca doar parti din carcasa … Sinistru. Asadar, e mult mai grav decat presupuneam in articolul:

Bucuria ELITELOR si a marionetelor lor: CARDUL NATIONAL DE SANATATE cu CIP include date privind DONAREA DE ORGANE … Cum s-ar putea traduce asta?

O alta lovitura de maestru s-ar putea sa o dea SISTEMUL prin:

„acest card va fi la fel de important ca şi buletinul. Românii vor trebui să îl poarte în portofel.”

Adica marionetele ELITELOR ne vrajesc cu dezbateri pe tema buletinului cu cip si cand colo … ne lovesc din plin dintr-o cu totul alta directie. Si vor avea un succes urias, caci, pe de o parte, majoritatea nici nu viseaza ca ar fi vreo problema, iar pe de alta parte, multi au fost deja amortiti de catre falsii luptatori ortodocsi anti sistem: cum ca aceste carduri de sanatate cu cip nu reprezinta nici un pericol …

Cititi va rog si: Cardul de sanatate cu cip 666 va fi introdus de la 1 ianuarie 2011

MASONERIE,CANIBALISM-CITATE DIN CAIETELE PRINCEPELVI IV DE EVGEN BARBU

pag.72-Vrajitoarele ar avea o greutate mai mica decat un om normal;pentru a elibera certificate de greutate normala,existau cantare oficiale in care femeile trebuiau sa urce in vazul lumii, despuiate; dupa care juriul verifica cu minutiozitate corpul pacientei ca sa vada care are semne diabolice;in caz ca totul mergea struna se elibera certificatul care o punea la adapost de Inchizitie; cantareala era destul de scumpa;cam 3 florini de pacient.

-Isalia spune ca sufletele evocate isi manifesta prezenta printr-un usor murmur si prin cuvinte spuse cu voce scazuta..

-Giles de Rais,insotitorul devotat al Jeanei d`Arc,a devenit alchimist pe la 1435 si incepu sa caute piatra filozofala. El credea ca principiul generator al pietrei era chiar viata omului si se apuca de omoruri rituale; la1440 fu arestat si executat.El a ucis 149 de copii. Ii sugruma cu propriile sale maini si folosea sangele si organele vitale la tot felul de mixturi infame.Era foarte religios,amabil cu amicii, fermecator si de o credinta nestirbita.

pag.169-Francmasonii se numesc intre ei copiii vaduvei, adica societatea este vaduva lui Jacques de Mollay.

-La sedinte, francmasonii poarta un sort peste haine.Femeile nu sunt primite in loji,dar au lojile lor numite adoptiune; cand doi masoni vorbesc si se apropie un strein ei intrerup discutia si se fac atenti cu vorbele: ploua (iar femeile zic:ninge).

-Dupa scriitorii ezoterici, sfinxul reprezinta cele 4 elemente din care s-a format universul.

-Deviza vechilor rozicrucieni:V.I.T.R.I.O.L.=Vizita interiora Terrae Rectificandoque Inveniens Occultum Lapidem-vizitand interiorul pamantului si rectificand, tu vei gasi piatra oculta.Aceste cuvinte se gasesc in cabinetul de reflexiune unde tebuie sa se reculeaga noul initiat si sa-si redacteze testamentul.

Baterii sunt manifestarile de veselie ale masonilor si constau din batere din palme.

pag.204-Gallii,in timpul calamitatilor,alegeau un om pe care il blestemau si apoi il jertfeau zeilor ca sa-i potoleasca furia. (E intrucatva o conceptie ciudata, zeul era considerat canibal(vezi Moloch);in gura statuii acestuia, unde se facea foc,erau aruncati copii ca jertfa;poate ca zeii erau considerati liberi de orice constrangeri,putandu-se comporta fara prejudecati;deci canibalismul era privit ca un fel de practica instinctuala,necontrara naturii umane.)

-Hiram fiind dezgropat,unul din oamenii lui a spus :Mac Benac-cuvant evreesc insemnand carnea paraseste osul _vorbe pe care masonii le folosesc in ritualurile lor,considerandu-le sacre.

pag.246-Legile salice sunt atribuite lui Pharamond si se banuieste ca au fost promulgate in 424.In ele se aratau pedepsele impotriva vrajitoarelor si a celor care calomniau o femeie libera numind-o vrajitoare fara a putea dovedi cele ce spun.

Daca o vrajitoare a mancat un om,spunea legile salice,daca ea este dovedita,va fi condamnata sa plateasca 8000 de dinari ,adica 200 de gologani

CITEZ DIN :

Levitic 18:21 Să nu dai pe niciunul din copiii tăi ca să fie adus jertfă lui Moloh şi să nu pângăreşti Numele Dumnezeului tău. Eu sunt Domnul…..
Ieremia….19:5 Au zidit şi înălţimi lui Baal, ca să ardă pe copiii lor în foc ca arderi de tot lui Baal: lucru pe care nici nu-l poruncisem, nici nu-l rânduisem şi nici nu-Mi trecuse prin minte……..
Ezechiel …..23:37 Ele s-au dedat la preacurvie, şi pe mâinile lor este sânge: au preacurvit cu idolii lor; şi copiii pe care Mi-i născuseră i-au trecut prin foc, în cinstea lor, ca să-i mănânce!…..
Deuteronom …12:31 Tu să nu faci aşa faţă de Domnul Dumnezeul tău; căci ele slujeau dumnezeilor lor, făcând toate urâciunile pe care le urăşte Domnul, şi ele chiar îşi ardeau în foc fiii şi fiicele lor în cinstea dumnezeilor lor…..

Levitic 26:29 Veţi mânca până şi carnea fiilor voştri, veţi mânca până şi carnea fiicelor voastre.

Deut 28.53;2Imp 6.29;Plîn 4.10;Ezec 5.10;
Deuteronom 28:53 În strâmtorarea şi necazul în care te va duce vrăjmaşul tău, vei mânca rodul trupului tău, carnea fiilor şi fiicelor tale, pe care ţi-i va da Domnul Dumnezeul tău.

Lev 26.29;2Imp 6.28-29;Ier 19.9;Plîn 2.20;Plîn 4.10;
Deuteronom 28:54 Omul cel mai gingaş şi cel mai milos dintre voi se va uita rău la fratele său, la nevasta care se odihneşte pe sânul lui, la copiii pe care i-a cruţat:

Deut 15.9;Deut 13.6;
Deuteronom 28:55 nu va da niciunuia din ei din carnea copiilor lui cu care se hrăneşte, fiindcă nu-i va mai rămâne nimic în mijlocul strâmtorării şi necazului în care te va aduce vrăjmaşul tău în toate cetăţile tale.
Deuteronom 28:56 Femeia cea mai gingaşă şi cea mai miloasă dintre voi, care, de gingaşă şi miloasă ce era, nu ştia cum să calce mai uşor cu piciorul pe pământ, va privi fără milă pe bărbatul care se odihneşte la sânul ei, pe fiul şi pe fiica ei:

Deut 28.54;
Deuteronom 28:57 nu le va da nimic din pieliţa noului născut, pieliţă ieşită dintre picioarele ei, şi din copiii pe care-i va naşte, căci, ducând lipsă de toate, îi va mânca în ascuns, din pricina strâmtorării şi necazului în care te va aduce vrăjmaşul tău în cetăţile tale.

http://biblia.crestini.com/referinte-2Imparati-6-29.html
http://biblia.crestini.com/referinte-Ezechiel-19-6.html
http://biblia.crestini.com/referinte-1Imparati-21-24.html

Trimiteri de la Levitic 26:29

Deuteronom 28:53 În strâmtorarea şi necazul în care te va duce vrăjmaşul tău, vei mânca rodul trupului tău, carnea fiilor şi fiicelor tale, pe care ţi-i va da Domnul Dumnezeul tău.

Lev 26.29;2Imp 6.28-29;Ier 19.9;Plîn 2.20;Plîn 4.10;
2Imparati 6:29 Noi am fiert pe fiul meu şi l-am mâncat. Şi în ziua următoare i-am zis: „Dă pe fiul tău să-l mâncăm.” Dar ea a ascuns pe fiul ei.”

Lev 26.29;Deut 28.53-57;
:
Ezechiel 5:10 De aceea, părinţii vor mânca pe copiii lor în mijlocul tău, şi copiii vor mânca pe părinţii lor; Îmi voi împlini judecăţile împotriva ta şi voi risipi în toate vânturile pe toţi cei ce vor mai rămâne din tine.

Lev 26.29;Deut 28.53;2Imp 6.29;Ier 19.9;Plîn 2.20;Plîn 4.10;Lev 26.33;Deut 28.64;Ezec 5.12;Ezec 12.14;Zah 2.6;

Trimiteri de la Ezechiel 5:10
Levitic 26:29 Veţi mânca până şi carnea fiilor voştri, veţi mânca până şi carnea fiicelor voastre.

Deut 28.53;2Imp 6.29;Plîn 4.10;Ezec 5.10;
Deuteronom 28:53 În strâmtorarea şi necazul în care te va duce vrăjmaşul tău, vei mânca rodul trupului tău, carnea fiilor şi fiicelor tale, pe care ţi-i va da Domnul Dumnezeul tău.

Lev 26.29;2Imp 6.28-29;Ier 19.9;Plîn 2.20;Plîn 4.10;
2Imparati 6:29 Noi am fiert pe fiul meu şi l-am mâncat. Şi în ziua următoare i-am zis: „Dă pe fiul tău să-l mâncăm.” Dar ea a ascuns pe fiul ei.”

Lev 26.29;Deut 28.53-57;
Ieremia 19:9 Îi voi face să mănânce carnea fiilor şi fiicelor lor, aşa că îşi vor mânca unii carnea altora, în mijlocul necazului şi strâmtorării în care-i vor aduce vrăjmaşii lor şi cei ce vor să le ia viaţa.”

Lev 26.29;Deut 28.53;Isa 9.20;Plîn 4.10;
:
:
Levitic 26:33 Vă voi împrăştia printre neamuri şi voi scoate sabia după voi. Ţara voastră va fi pustiită, şi cetăţile voastre vor rămâne pustii.

Deut 4.27;Deut 28.64;Ps 44.11;Ier 9.16;Ezec 12.15;Ezec 20.23;Ezec 22.15;Zah 7.14;
Deuteronom 28:64 Domnul te va împrăştia printre toate neamurile, de la o margine a pământului până la cealaltă: şi acolo vei sluji altor dumnezei pe care nu i-ai cunoscut nici tu, nici părinţii tăi, dumnezei de lemn şi de piatră.

Lev 26.33;Deut 4.27-28;Neem 1.8;Ier 16.13;Deut 28.36;
Ezechiel 5:12 O treime din locuitorii tăi va muri de ciumă şi va fi nimicită de foamete în mijlocul tău; o treime va cădea ucisă de sabie în jurul tău; şi o treime o voi risipi în toate vânturile şi voi scoate sabia după ei.

Ezec 5.2;Ier 15.2;Ier 21.9;Ezec 6.12;Ier 9.16;Ezec 5.2.10;Ezec 6.8;Lev 26.33;Ezec 5.2;Ezec 12.14;
Ezechiel 12:14 Pe toţi cei ce stau în jurul lui şi îi sunt de ajutor şi pe toate oştile lui, îi voi risipi în toate vânturile şi voi scoate sabia după ei.

2Imp 25.4-5;Ezec 5.10;Ezec 5.2-12;
Zaharia 2:6 Fugiţi, fugiţi din ţara de la miazănoapte! – zice Domnul. Căci v-am împrăştiat în cele patru vânturi ale cerurilor, zice Domnul

Reclame

5 răspunsuri

 1. […] UN CONCEPT AL ZEULUI CANIBAL MOLOCH – CARDUL DE SANATATE CU CIP vi se da direct cu „ACORDUL … […]

 2. […] UN CONCEPT AL ZEULUI CANIBAL MOLOCH – CARDUL DE SANATATE CU CIP vi se da direct cu „ACORDUL … […]

 3. Primarul Johannis din Sibiu suspectat de trafic de copii

 4. ATENTIE AICI: http://www.antipredazione.org Este si traducerea in engleza! Doamne ajuta!

 5. este o alta fata a satanismului si a masoneriei.Prin acest ritual acesti “iluminati” isi arata devotamentul fata de satana ,iar satana le da lor tot ce-si doresc inclusiv puterea de a conduce lumea.
  Acestea sint niste forme mai “evoluate “a satanismului care este bine sa le cunoastem,sa intelegem ce vremuri traim si ne asteapta…
  De aceea este bine sa ne cunoastem bine credinta si ARMELE crestinului,dar, totodata sa ne cunoastem bine si DUSMANII ,pentru a sti cu ce arme sa-l intimpinam !!!
  Acesti asa zis “oameni”(iluminati,satanisti,reptilieni,vampir etc),care practica aceste ritualuri pagine sint slugile fidele ale lui lucifer si inainte mergatorii lui Antihrist !
  Cunoasteti-va bine credinta,dar sa ne cunoastem si dusmanul !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: