Politisti deghizati in anarhisti, demascati de catre demonstranti


Citez din VIDEO – PROVOCATORII: politisti deghizati in anarhisti, demascati de catre demonstranti

Iata niste politisti demascati acum doi ani de catre demonstrantii pasnici:

Iata si confirmarea politiei din Quebec, care insa n-a recunoscut ca treaba lor era de a provoca, nu de “a asigura ca totul sa va fie in ordine” …
]

Si iata si trei ciudati in mijlocul unor protestatari cu ocazia G20 Summit din Pittsburgh

Acestea nu sunt cazuri izolate. Si nu doar politia se ocupa de treaba asta. Insasi miscarea anarhistilor are inca de la inceputurile ei scopul sau precis:

Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc

Este vorba deci despre o modalitate prin care se creaza o criza de un anume tip pentru ca mai apoi sa se vina cu „solutia”. Dupa cum ati observat in documentar, cativa anarhisti produc devastari, nefiind deranjati de catre organele de ordine. Mai mult, la final pleaca in treaba lor. Dar efectele sunt maxime: declararea starii de urgenta, reprimarea brutala a manifestantilor pasnici, delimitatea unei vaste zone de siguranta pentru participantii intrunirii globaliste World Trade Organization (WTO) din 1999. Recunosteti scenariul Timisoara 1989? Doar ca acolo echipele de spargatori de vitrine nu erau ale lui Ceusescu ci ale celor ce doreau caderea regimului .
Aceasta modalitate de lucru ( de a crea o criza si apoi de a oferi “solutia” ) au folosit-o inclusiv nazistii in cazul incendierii Reichstag-ului .
http://ro.wikipedia.org/wiki/Germania_Nazist%C4%83

Noul guvern a instaurat dictatura hitleristă, luând o serie de măsuri într-o succesiune rapidă (vezi Gleichschaltung pentru detalii). La 27 februarie 1933 Hermann Göring a înscenat incendierea Reichstag-ului, acțiune care a fost urmată imediat de Decretul Incendiului Reichstag-ului, care abroga dreptul „habeas corpus” precum și alte legi și drepturi cetățenești. O consolidare mai mare a puterii a fost actul Gesetz über den Neuaufbau des Reichs (Legea pentru reconstruirea Reichului) de la 30 ianuarie1934. Acest act a schimbat Germania „Republicii de la Weimar”, care era un stat federal puternic decentralizat, într-un stat centralizat. Au fost desființate parlamentele statelor federației, transferând drepturile suverane ale poporului guvernului central; administrațiile statelor federale au fost puse sub controlul administrației centrale. Ultimul act administrativ, care a transformat practic peste noapte Germania într-o dictatură, a fost Ermächtigungsgesetz (Legea împuternicirii), emisă în martie 1934. Aceasta dădea cancelarului Germaniei aceleași puteri legislative ca și cele ale Reichstag-ului, proclamând că șeful guvernului poate aproba amendamente la constituție în mod arbitrar, și asigurându-i cancelarului puteri speciale în caz de urgență, care suspendau practic toate libertățile civile și transformau Germania într-o țară cu un sigur partid politic….

3 răspunsuri

  1. Cum se infiltreaza de catre politie o manifestatie, cum sunt recunoscute “cartitele”! Clip “scoala” la o manifestatie studenteasca din Londra, 9.11.2011 !( Macar sa le fi pus niste barbi, ceva! Dar si-asa au iesit “bine”!GV)
    ‘Snatch Squads’ Caught On Camera At London Student Rally

    DARPA – (directia de cercetari a armatei SUA) pune la punct un sistem de recunoastere a persoanei de la distanta, bazat pe ritmul/amprenta inimii persoanei! Adica sa stie si sa recunoasca de ex. printre manifestanti “clientii lor”! (Poate si un “analizor de gaze” ar face treaba! Nu s-au gandit?GV)

    http://www.wired.com/dangerroom/2011/11/follow-your-heart-darpas-quest-to-find-you-by-your-heartbeat/
    http://georgevalah.wordpress.com/2011/11/22/stiri-scurte-22-11-2011/

  2. Nimic nou sub soare. Mă enervează însă că idioţii ăştia ne iau pe toţi drept proşti. Ar vrea să ne închidă gura, dar nu prea au cum s-o facă pe limba lor „democratică”. Au frisoane cu blogosfera:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: