Cardul de sanatate cu cip 666 va fi introdus de la 1 ianuarie 2011


Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a declarat, dupa sedinta de Guvern de astazi, ca de la 1 ianuarie 2011 romanii vor avea carduri de sanatate cu cip, pe care vor fi inregistrate informatii privind valoarea contributiilor la sistemul de asigurari de sanatate, vizitele medicale efectuate si diagnosticele puse.

Romanii vor primi cardurile acasa, gratuit, prin intermediul Postei Romane.
Seful de la Sanatate nu a vrut sa dea informatii referitoare firma care va produce aceste carduri de sanatate, daca se va organiza o licitatie pentru selectarea producatorului sau cat vor costa aceste carduri.
Totusi, cel mai ieftin card destinat sistemului bancar si care are cip incorporat se vinde la preturi incepand de la 2 euro/bucata. Pretul final variaza si in functie de gradul de personalizare, numarul de carduri comandate sau de capacitatea de stocare de date a cipului.

sursa: evz.ro

Cititi va rog si:

Pentru cei care refuză cipul 666, Somark Innovations, a creat o cerneala electronica RFID

Ba mai mult, s-au inmultit fostii anti cip deveniti pro cip si folosesc multe din “invataturile” celor ce ne criticau pana acum.
Sa le mai trecem o data in revista:
Prima ar fi: mergeti la biserica si nu va mai ganditi la cip. De parca noi cei ce am mai ramas in a ne impotrivi buletinelor cu cip am merge la sinagoga sau la moschee sau nici unde. Si ne spun ei sa ne luam duhovnic, sa ne spovedim, de parca noi stam beti prin carciumi. Adica, vedeti voi fratilor, s-au cocotat pe deal si de acolo de foarte sus ne privesc pe noi cei de foarte jos. Si mai spun ei ca mai intai sa ne preocupam de pacatele noastre. Dar asta este evident fratilor si nu cred ca sunt multi care nu sunt de acord. Necazul este insa ca atunci cand deschizi vorba despre cip ti se spune: tataie, gandeste-te la pacate. Te mai gandesti la pacate o vreme si apoi iar incerci sa zici de cip. Iar raspunsul vine identic. Si tot asa, in speranta ca pana la urma nu te mai gandesti niciodata la el …

Alta ar fi: buletinul nu e lepadare, deci ce atata zarva? Eu intreb: si cand va veni semnul fiarei oare il vom recunoaste? Si cum il vom recunoaste? Suntem siguri ca va fi un cip implantat in mana sau pe frunte? Daca atunci cand se va pune problema implantului vor apare tot soiul de stiri cum ca nu prea e sigur si ca mai bine ar fi cu o insemnare laser? Intelegeti voi fratilor cum sta treaba? Multi zic sa ne luam buletinele, caci nu ele sunt semnul, ci cipul implantat. Dar daca atunci cand ne vor impune cipul implantat va apare la orizont o noua etapa? Un soi de insemn cu laser sau alta dracie tehnologica? Ce vom zice oare? Il luam si pe asta, caci inca nu e cel cu laser? Dar daca atunci cand se va impune cel cu laser va apare la orizont altceva? Ceva ce va parea ca nici nu tine de tehnologie, ci un soi de minune, o treaba aidoma celorlalte multe semne ce stim ca le va putea face fiara? Le vom tot lua pe toate, zicand ca nu e semnul final? Sau mai rau, daca dupa implantul cu cip doar va apare zvonul ca vine si ceva cu laser? Si cand colo nu va mai veni … Nu vom striga oare cu amar: vai, ce-am putut sa facem?

Fratilor, dracul e istet si noi nu stim clar care va fi semnul final, cel al fiarei, 666. Doar presupunem ca va fi cipul implantat. Si ne ferim strasnic de el si bine facem. Insa repet, nu stim sigur ca asa va arata. Poate fi orice din micul scenariu de mai sus. Sau altceva, de nici nu gandim acum. Desigur, tot legat de mana sau frunte.

Deci, cand ne oprim din nebunie? Am acceptat codurile de bare, apoi cardurile bancare, pasapoartele, carnetele de soferi, vom accepta buletinele, cardurile de sanatate. Unde ne oprim? Cat mai mergem asa si acceptam toti pasii? Credeti ca pe el va scrie: acesta este semnul despre care scrie in Apocalipsa si dauneaza grav mantuirii dumneavoastra?

Noua zeitate neopagana, Mama Natura, Gaia, are corespondent in toate religiile lumii, corespondentul ei din religia crestina fiind Fecioara Maria

………Daca ortodoxia inseamna a nu da doi bani pe ceea ce este scris in Scriptura, de a te increde mai mult in scrierile sfintilor parinti decat in ea, de a te inchina la altcineva decat la Dumnezeire, atunci sunt total de acord sa nu ma considerati ortodox.

Si da, socotesc bune icoanele doar din punct de vedere “didactic”, nu am nevoie de o icoana pentru a ma inchina lui Dumnezeu, asa cum nici apostolii nu aveau, asa cum nici evreii drept credinciosi din Vechiul Testament nu aveau. Si nu am citit undeva ca apostolii ar fi invatat pe primii crestini sa isi confectioneze icoane pentru inchinare………

RECENSAMANT in 2011. Acesta va fi deosebit de precedentele si ni se va cere si CNP-ul

42 răspunsuri

 1. Omule / femeie iti inteleg preocuparile si gandurile referitoare la vremurile „din urma” si observ ca esti ancorat(a) intr-un fanatism stupid, fara nici o logica.
  Doar ca singur exemplu mai mult decat graitor dau citatul de mai jos:

  „Fratilor, dracul e istet si noi nu stim clar care va fi semnul final, cel al fiarei, 666. Doar presupunem ca va fi cipul implantat. Si ne ferim strasnic de el si bine facem. Insa repet, nu stim sigur ca asa va arata. Poate fi orice din micul scenariu de mai sus. Sau altceva, de nici nu gandim acum. Desigur, tot legat de mana sau frunte.
  Deci, cand ne oprim din nebunie? Am acceptat codurile de bare, apoi cardurile bancare, pasapoartele, carnetele de soferi, vom accepta buletinele, cardurile de sanatate. Unde ne oprim? Cat mai mergem asa si acceptam toti pasii? Credeti ca pe el va scrie: acesta este semnul despre care scrie in Apocalipsa si dauneaza grav mantuirii dumneavoastra?”

  Deci sa inteleg de la tine ca a putea identifica un om este nebunie? Codurile de bare sunt o nebunie? Vrei atunci cand mergi la supermarket sa stea vanzatoarea 50 ani pana sa iti spuna cat costa produsul? Cat despre carnetul de sofer – vrei sa lasi slobod prin tara sa conduca orice cretin la volan? Referitor la cardurile bancare – eu detin mai multe website-uri pe internet (crestine) iar pentru platesc cu cardul la firma de hosting si de domeniu. Ai vrea sa ma duc in America sa le platesc personal? Sau la firma cand lucrez ziua de plata e ultima zi din luna. Ai vrea sa venim 5000 oameni sa ne insiram la coada pentru a iesi cu sacul cu bani in spate?
  Sunt multe aberatii si tampenii pe acest blog al tau si probabil nu te vei trezi din nebunie niciodata…. Eu macar mi-am facut datoria de a te avertiza.. cu toate ca se spune ca nu e bine sa te pui cu mintea nebunului ca e odihnita,

  • @Tec
   Atunci cand Mantuitorul a fost intrebat daca e bine sa se plateaca bir cezarului, a cerut sa i se aduca BANUL cu care se platea birul. Si i s-a adus un DINAR.. Apoi a intrebat a cui este chipul si inscrisul de pe ban. Si i s-a raspuns : al cezarului.LA SFARSIT DA URMATOAREA PORUNCA :sa se dea cezarului ce e al cezarului si lui Dumnezeu ce e a lui Dumnezeu!</em>
   Deci concluzia este ca este corect sa platim bir, dar cu o singura conditie : sa platim cu lucrurile cezarului, altfel e incalcare de lege
   Deci, in momentul in care numele omului, chipul omului, datele biometrice devin instrumente de plata ale “Cezarului”, inseamna ca omul se da pe sine dar si partea Lui Dumnezeu, cezarului.
   Oricate dictaturi au fost pana acum, actul de identitate nu era instrument de plata.

 2. Imi pare rau pentru mesajul taios de mai devreme insa am mai vazut un blog asemanator cu al tau mai devreme in care se scriau multe aberatii despre sfarsitul lumii din 2012 si alte cele.

  Cred ca rupi din context si ii dai o interpretare gresita pasajului din Biblie. Contextul era urmatorul: evreii il ispiteau pe Iisus si incercau sa il faca sa pacatuiasca in vreun fel.

  Matei 22:15
  Atunci Fariseii s-au dus şi s-au sfătuit cum să prindă pe Isus cu vorba.

  Tu cand platesti ceva cuiva nu platesti cu tine insuti, nu rupe contextul. Acolo era vorba de taxe, evreii erau suprataxati si sub ocupatie romana iar ei sperau ca Iisus va fi eliberatorul (la inceput).

  Este o vorba: „Iubeste-l pe Iisus si apoi fa ce vrei”. Aceasta se aplica in cazul de fata. Daca il iubesti pe El si il urmezi nu conteaza ce faci, cum platesti, si altele. Daca un misionar este chemat de Dumnezeu sa mearga la un trib din Africa sau Asia sa le spuna despre Dumnezeu ce face atunci? Renunta pentru ca „nu are voie” cu pasaport?

  Pacat ca ai anumiti solzi pe ochi si rupi totul din context dupa bunul plac.

  • Tec
   Iacov 2\……….credinta: daca n-are fapte, este moarta in ea insasi.
   18. Dar va zice cineva: „Tu ai credinta, si eu am faptele. .Arata-mi credinta ta fara fapte, si eu iti voi arata credinta mea din faptele mele.”
   19. Tu crezi ca Dumnezeu este unul si bine faci; dar si dracii cred… si se infioara!
   20. Vrei, dar, sa intelegi, om nesocotit, ca credinta fara fapte este zadarnica? ….
   http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/iacov/2/
   Apocalipsa lui Ioan 14…………..9. Apoi a urmat un alt inger, al treilea, si a zis cu glas tare: „Daca se inchina cineva fiarei si icoanei ei si primeste semnul ei pe frunte sau pe mana,
   10. va bea si el din vinul maniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat in paharul maniei Lui; si va fi chinuit in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului.
   11. Si fumul chinului lor se suie in sus in vecii vecilor. Si nici ziua, nici noaptea n-au odihna cei ce se inchina fiarei si icoanei ei si oricine primeste semnul numelui ei!
   12. Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus.”
   13. Si am auzit un glas din cer care zicea: „Scrie: Ferice de acum incolo de mortii care mor in Domnul!” „Da”, zice Duhul, „ei se vor odihni de ostenelile lor, caci faptele lor ii urmeaza!” ……….
   http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/apocalipsa/14/

 3. @Tec
  Iacov 1\…12. Ferice de cel ce rabda ispita. Caci, dupa ce a fost gasit bun, va primi cununa vietii pe care a fagaduit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc.
  13. Nimeni, cand este ispitit, sa nu zica: „Sunt ispitit de Dumnezeu.” Caci Dumnezeu nu poate fi ispitit ca sa faca rau, si El insusi nu ispiteste pe nimeni.
  14. Ci fiecare este ispitit, cand este atras de pofta lui insusi si momit.
  15. Apoi pofta, cand a zamislit, da nastere pacatului; si pacatul, odata faptuit, aduce moartea. ….
  http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/iacov/1/

 4. […] Cardul de sanatate cu cip 666 va fi introdus de la 1 ianuarie 2011 […]

 5. De la 1 ianuarie 2011, cărtile de muncă nu vor mai fi gestionate de inspectoratele teritoriale de muncă (ITM). În schimb, toate datele privind evidenţa salariaţilor, vechimea în muncă şi dreptul la pensie vor fi înregistrate, în format electronic, la casele judeţene de pensii.
  Despre „avantajele” acestei actiuni, cititi va rog mai multe la:
  Cărtile de muncă se pregătesc să treacă în eternitate
  http://saccsiv.wordpress.com/2010/11/17/de-la-1-ianuarie-2011-carti-de-munca-in-format-electronic/
  Eric Schmidt, seful Google: TELEFOANELE VOR DEVENI CARTI DE CREDIT
  http://saccsiv.wordpress.com/2010/11/16/eric-schmidt-seful-google-telefoanele-vor-deveni-carti-de-credit/

 6. […] Mihai Rapcea Cititi va rog si: Cardul de sanatate cu cip 666 va fi introdus de la 1 ianuarie 2011 […]

 7. […] Din nou despre cartea de identitate electronica ..O excelenta luare de pozitie in acest sens (pct. 7) a avut-o dl. Golombos Tiberiu, presedintele Asociatiei Civice Dreptate din Hunedoara. Acest om reprezinta un exemplu de verticalitate si darzenie pentru multi dintre noi, in lupta anti-cip. Atat el cat si toata familia lui au refuzat schimbarea buletinului cu cartea de identitate din plastic. Acest om a intrat la dezbateri CU BULETIN DE HARTIE, prelungit din 3 in 3 luni !!! Deci iata ca se poate ! Evident, reaua vointa si reaua credinta a reprezentantilor M.A.I s-au facut simtite si de aceasta data, toti participantii din partea societatii civile avand sentimentul unei mascarade prost puse in scena, cu un scenariu scris dinainte. Ne asteptam ca in continuare intrebarile noastre sa fie ignorate, solutiile tehnice (ce nu sunt pe placul celor de la UTI) sa nu fie luate in considerare, iar tavalugul Noii Ordini Mondiale sa treaca si peste Romania, tras cu constiinciozitate de uneltele oarbe ale francamsoneriei mondiale, din cadrul M.A.I. Probabil ca in continuare, de ochii lumii, si pentru a potoli Biserica Ortodoxa (si pentru a-si asigura, ca si pana acum, din partea acesteia, neutralitatea), se va oferi si varianta cardului de tip nou, fara cip si fara ampreente prelevate. Ne intrebam insa, pentru cat timp ? Tendinta de tehnologizare este evidenta, iar singura contra-masura reala si viabila este campania pe care o desfasuram deja, de informare a populatiei „REFUZA CIPUL, REFUZA DICTATURA BIOMETRICA”. Cardul de sanatate cu cip 666 va fi introdus de la 1 ianuarie 2011 […]

 8. […] Cardul de sanatate cu cip 666 va fi introdus de la 1 ianuarie 2011 […]

 9. Apoc13,11 sun SUA. Apoc 13,1-10 in istorie este Vaticanul. ,,Biserica,, Vaticanului o gasiti in apoc 17.Aceste doua forte pe plan spiritual vor aduce in istoria de la sfarsit ..evenimente mascate pt a aduce la indeplinire Planul lui Dumnezeu.Apoc 17,17 prima parte. Biserica de la Roma va uni TOATA suflarea religioasa.Apoc 13,13.Prin ce metoda.! Aceea de cipare..prin buletine biometrice..si mai tarziu prin injectarea pe mana dreapta sau stanga.Apoc 13,16. In America este o asa zisa Lege Albastra.Va fi pusa in curand in functie Apoc 13,15 . .Europa va fi condusa spiritual de Seful Papal de la Roma.Apoc 13,8.Lupta se va da intre Poruncile lui Dumnezeu…si traditiile oamenilor.Duminica va fi impusa lumii ca zi de inchinare.DE care parte esti..Semnul fiarei are doua aspecte. 1) Pe fond economic. 2) Pe fond religios. Pe fond economic sistemul bar-code pus pe produsele alimentare.Si pe fond religios..impunerea fortata ca zi de inchinare in Europa si a intregii lumi -ziua a I a o zi nebiblica.Apoc13,16-17.Cine se va opune va fi eliminat din SISTEM. Apoc 13,15..Daca sunteti ortodocsi,,baptisti sau penticostali sau orice nuanta religioasa ati fi …luptati-va sa fiti gasiti in APOC 14,12…Acolo e Biserica Adevarata a Domnului Isus …de la sfarsitul vremurilor.Va doresc numai bine…!

 10. […] Cititi va rog si:Cardul de sanatate cu cip 666 va fi introdus de la 1 ianuarie 2011 […]

  • dumnezeu nu ne obliga nici pe unul din noii la nimic ne lasa pe noii sa alegem nici macar sa il iubim pe el ne lasa sa alegem noii fiecare ……………………..

 11. […] Cititi va rog si:Cardul de sanatate cu cip 666 va fi introdus de la 1 ianuarie 2011 […]

 12. […] Cardul de sanatate cu cip 666 va fi introdus de la 1 ianuarie 2011011 […]

 13. http://www.incont.ro/it-c/mubarak-dat-jos-de-facebook-si-twitter-ce-rol-au-jucat-retelele-de-socializare-in-demisia-presedintelui.html
  12 februarie 2011 | 156 vizualizari | autor: incont.ro
  Mubarak, dat jos de Facebook si Twitter! Ce rol au jucat retelele de socializare in demisia presedintelui egiptean?
  Imediat dupa anuntul potrivit caruia presedintele egiptean Hosni Mubarak a cedat puterea armatei, analistii, dar si o parte dintre protestatrii din Egipt, s-au grabit sa afirme ca schimbarea s-a facut cu ajutorul retelelor de socializare de pe internet. Si asta, in ciuda faptului ca Mubarak a decis sa taie accesul egiptenilor la internet.


  Analiastii sustin ca retelele de socializare caFacebook sau Twitter au jucat un rol crucial in debarcarea lui Mubarak de la conducerea Egiptului, retelele de socializare fiind folosite drept instrument pentru cei care l-au criticat pe dictator.

  Inclusiv presedintele american Barack Obama a recunoscut rolul retelelor online, explicand ca protestatarii de la Cairo si-au folosit “creativitatea, talentul si tehnologia, cerand un guvern care sa le reprezinte sperantele si nu temerile”.

  “Cred cu tarie ca Mubarak nu ar fi parasit puterea in acest moment daca nu existau mesajele de pe retelele de socializare”, explica analistul americanBrad Shimmin. “Regimul a vrut sa-i tina pe protestatari la distanta de internet, dar nu a reusit, si tocmai de aceea Mubarak a simtit ca nu are alta varianta decat sa se retraga”.

  Primul lucru pe care l-au facut egiptenii care au vrut plecarea lui Mubarak a fost sa se indrepte catre retelele de socializare, desi, intr-un acces de disperare, regimul a taiat accesul la internet.

  Modelul pare sa fi fost impumutat de la insusi presedintele american, care a folosit din plin retele ca Facebook, YouTube sau Twitter in campania electrorala. Si a reusit.

 14. […] Cardul de sanatate cu cip 666 va fi introdus de la 1 ianuarie 2011 […]

 15. […] Cardul de sanatate cu cip 666 va fi introdus de la 1 ianuarie 2011 […]

 16. In Grecia recensamantul a avut loc zilele acestea iar chestionarul a avut in jur de 75 de intrebari. Din cele spuse de recenzori, chestionarul este facut de UE si contine aceleasi intrebari esentiale pentru toate tarile membre. Particularitatile intervin in materie de limbile vorbite si origine. In chestionarul grecesc, undeva pe la sfarsitul intrebarilor privitoare la persoana, cand deja esti satul pana peste cap si nu mai esti foarte atent la ce te intreaba, exista si intrebarea: Sunteti dispusi sa va donati organele dupa moarte dumneavoastra? Din comentariile aparute prin presa si auzite pe la colturi, am inteles ca celor in varsta nu le-a fost pusa aceasta intrebare si ca raspunsul a fost completat din oficiu. Banuiesc ca si chestionarul romanesc o are de aceea am vrut sa va atrag atentia asupra acestui fapt, pentru ca la terminarea recensamantului veti semna chestionarul in cauza, luandu-va raspunderea asupra celor declarate………http://mucenicul.wordpress.com/2011/05/26/capcanele-recensamantului-din-2011-religia-o-capcana-trambitata-donarea-de-organe-adevarata-capcana-ascunsa/

  • Trebuie observata ideea de suveranitate a fiintei umane. Statul-sistem, prin insasi legislatia lui- nu opereaza cu fiinte umane. Justitia din nici o tara nu poate sa se atinga de fiinta umana. Totul functioneaza pe baza de accord a acesteia. Ati observat desigur, obsesia autoritatilor ca totul sa fie “semnat”. Nu se concepe ca ceva sa nu fie “semnat”. Prin asta, ei [autoritatile] se acopera ca au primit acordul tau de a ti se face ceva (aplica o sanctiune, etc)
   Exemplificare:
   O fiinta umana merge pe strada. Un politist o abordeaza, pentru o pretinsa (sau nu – nu e semnificativ pentru acest exemplu) infractiune.
   “Buna ziua” / “Buna ziua”
   “Va rog sa-mi prezentati actele”, spune politistul.
   Aici e momentul crucial, in care tu ca fiinta umana iti pierzi libertatea, daca accepti sa te identifici cu eticheta care ti-a dat-o statul.
   Politistul face un abuz colosal. El, practic numeste “sclav” o fiinta umana libera. In momentul cand tu ai scos cartea de identitate si i-o dai, te plasezi in pozitia de vasal, de supus. El de-acum poate sa inceapa sa te incrimineze cu ce vrea.
   Dupa ce se incheie procesul verbal in care el te-a manipulat (sau nu – e discutabil) sa declari asa “cum cere procedura”, te pune sa semnezi. El doar atat iti spune: “Semnati”. Pe bune, ce alt rol are semnatura, decat ca esti de acord sa ti se aplice sanctiunea?
   Esti pus sa “semnezi” de doua ori. Ti se cere acceptul de a fi sanctionat, de doua ori: prima data acceptul tau e cand scoti si-i inmanezi cartea de identitate, apoi cand semnezi olograf PV-ul….
   http://outcast.wblog.ro/2011/05/22/cine-este-gagamania-rog-sa-si-faca-prezenta-e-nevoie-de-oameni-ca-el/

 17. https://proortodox.wordpress.com/2010/12/05/romani-13-verset-biblic-preferat-de-hitlera-fost-citata-de-catre-tirani-de-a-lungul-istoriei-pana-cand-un-crestin-se-supune-stapanirilor-si-cand-nu-se-mai-supune-ce-face/
  daca stapanirea lumeasca a fost satanica si a cerut LEPADARE de Hristos crestinii NU S-AU SUPUS in cele care ar fi fost spre pierzarea sufletelor ci DIMPOTRIVA ne-au lasat ca MODEL de RASPUNS la astfel de derive ale stapanirilor lumesti MUCENICIA

 18. De-abia astept sa iau cardul cu cip!

 19. Indizerabilul, te-am mai cautat, dar nu mi-ai raspuns. As dorii sa discutam despre conceptul de om liber-Freeman on the land. Sti unde ma gasesti! Pace

 20. Anti Recensământ 2011
  Evitaţi recensământul abuziv al statului trădător şi hoţ din octombrie 2011
  http://antirecensamant2011.wordpress.com/

  http://saccsiv.wordpress.com/2011/10/04/un-blog-de-studiat-%e2%80%9canti-recensamant-2011%e2%80%9d/

 21. O noua capcana a Sistemului: recensamantul populatiei si al locuintelor
  In perioada 20-31 Octombrie 2011 urmeaza sa se faca PE BANII NOSTRII, un “DEMERS STATISTIC DE IMPORTANŢĂ STRATEGICĂ PENTRU ROMÂNIA”, respectiv RECENSĂMÂNTUL POPULAŢIEI ŞI AL LOCUINŢELOR 2011

  Parerea mea este ca cei care vor completa aceste formulare vor intra direct in bazele de date ale Noii Ordini Mondiale, facand inca un pas catre Dictatura Electronica.
  http://rapcea.ro/2011/09/o-noua-capcana-a-sistemului-recensamantul-populatiei-si-al-locuintelor/

 22. O noua capcana a Sistemului: recensamantul populatiei si al locuintelor
  Parerea mea este ca cei care vor completa aceste formulare vor intra direct in bazele de date ale Noii Ordini Mondiale, facand inca un pas catre Dictatura Electronica.
  http://refuzimplant.blogspot.com/2011/09/o-noua-capcana-sistemului-recensamantul.html

 23. Sfarsitul este aproape, ne vor baga CIP`uri in organism, iar cei care il vor refuza, vor suporta consecintele…asa ca, in cele din urma toata turma va accepta CIP`ul, desigur, sub pretextul ca ne face bine, e bine sa fim „controlati”, sa fim in siguranta…
  Singurul lucru care ne ramane este sa fumgim! Da! Sa fugim …sa ne cumparam arme si hrana, sa ne ascundem sub pamanturi, pentru ca nimeni nu se va sili sa caute cativa „sclavi”, cand sunt atatea milioane…insa nu stiu cati vor face acest lucru, probabil foarte putini, deoarece multi traiesc in minciuna, nu vad si nu accepta adevarul. Si in biblie scrie de CIP`uri(ar trebui sa o cititi si recititi), peste tot sunt semne ca o sa fie rau! TREZITI`VA!! NU MAI TRAITI IN MINCIUNA! Suntem controlati din toate punctele de vedere, tot sistemul pare pentru noi un bebeficiu, un ajutor, un sprijin, dar de fapt ei vor sa ne ucida. DA, SA NE UCIDA! ATI AUZIT BINE…

 24. Va puteti exprima solidaritatea cu Dan Badea AICI

 25. doresc sa preiau din cind in cind si de pe la dumneavoastra cite un articol, se poate?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: