VIDEO-David Icke’s Revelations of a Mother Goddess 1


Reclame

4 răspunsuri

 1. DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa
  http://saccsiv.wordpress.com/2009/02/20/documentare-celebre-interviul-luat-de-alex-jones-lui-aaron-russo-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa/

 2. http://www.adevarul.ro/international/vlad_tepes-printul_charles-documentar_0_581341888.html
  Cum este înrudit Prinţul Charles cu Dracula? Duminică, Travel Channel difuzează documentarul în care moştenitorul tronului britanic promovează Transilvania

  Rude îndepărtate: Prinţul Charles şi Vlad Ţepeş
  Cum sunt înrudiţi prinţul Charles şi regina Elisabeta cu sângerosul domn Vlad Ţepeş? Întrebarea a făcut deja înconjurul lumii şi a stârnit şi interesul televiziunii americane CBS.

  Gigantul media american a încercat să afle detalii înainte ca Travel Channel să difuzeze, duminică, cu puţin timp înainte de startul Halloween, documentarul cu Prinţul Charles.

  „Într-o emisiune TV menită să îi promoveze interesele din rgiunea românească Transilvania, Prinţul Charles al Marii Britanii susţine că este înrudit cu Vlad Ţepeş, cel care a stârnit toate poveştile legate de Dracula şi de vampiri”, relatează CBS. Prinţul Charles (primul în ordinea succesiunii la tronul britanic) susţine că atât el, cât şi mama sa, regina Elisabeta a II-a, ar fi înrudiţi cu Vlad Ţepeş. Moştenitorul spune că există o genealogie care arată asta şi care i-ar permite, astfel, să se implice în ceea ce se întâmplă cu România pe viitor.

  Legătura de rudenie este prin intermediul străbunicii sale, Mary din Teck, soţia Regelui George al V-lea. Prinţesă de Wurttemberg, Mary se pare că este descendentă dintr-o familie întemeiată de unul din cei doi fii ai lui Vlad Ţepeş. „Ţepeş, domnitorul plin de cruzime din secolul al 15-lea şi-a căpătat porecla din cauza metodei sale favorite de execuţie. Reputat pentru sadism şi tortură l-a transformat într-o legend în acea vreme. Se estimează că a făcut zeci de mii de victime”, mai relatează CBS.

  În fapt, scopul Prinţului Charles este să promoveze Munţii Carpaţi şi mai ales să îi convingă pe oameni să păstreze pădurile transilvănene. Prinţul a avertizat că, dacă pădurile vor fi tăiate, România va arăta la fel de golaşă ca unele zone din Scoţia sau Canada, care au avut cândva păduri virgine ce au fost tăiate însă. Este vital să fie păstrat caracterul atemporal al zonei, ce seamănă cu „locurile din poveştile ce I se spun unui copil”.

 3. http://georgevalah.wordpress.com/2011/10/25/la-multi-ani-majestatii-sale-regele-mihai-de-romania/
  De ce se continua aceasta ploconire in fata unor indivizi obisnuiti. Cine le confera lor statutul de regi? Prin ce este superioara spita regala fata de spita lui Badea Gheorghe de la Capalna? Chiar nu ati auzit de linia de sange asa zis albastru (poate de descendenta reptiliana) a ocultei si cate nenorociri a facut aceasta linie de sange in lumea asta?
  Se spune ca existau in vechime fiinte de o inalta spiritualitate , asemanatori cu zeii, iar descendentii lor deveneau tot regi, dar pentru asta trebuiau sa treaca prin niste initieri extraordinar de dure (citit crtea Initierea a lui Elisabeth Heich http://www.cartidesuflet.ro/initierea.html) . Adevaratra descendenta regala nu era suficienta, sangele nu era suficeint, trebuia sa se treaca si testele initierii. Insa in timp tot procesul a degenerat si asa au degenerat si urmasii. Poate or fi sange din sangele vechiilor “Zei”, dar asta nu mai e suficient de foarte foarte mult timp. Nu sangele te face special ci starea de rege, pe care orice anonim o poate avea.

  Familiile de sange nobil sunt parte din conspiratia oculta care a stat in spatele celui de-al doilea razboi mondial.
  http://forum.torrents.ro/stiinta-si-cunoastere/6573-illuminati-i-i-sinistra-aristocra-ie-neagr-planetei.html

 4. Matei 17\24. Cand au ajuns in Capernaum, cei ce strangeau darea pentru Templu au venit la Petru si i-au zis: “Invatatorul vostru nu plateste darea?”
  25. “Ba da”, a zis Petru. Si, cand a intrat in casa, Isus i-a luat inainte si i-a zis: “Ce crezi, Simone?
  Imparatii pamantului de la cine iau dari sau biruri? De la fiii lor sau de la straini?”
  26. Petru I-a raspuns: “De la straini.” Si Isus i-a zis: “Asadar, fiii sunt scutiti.
  http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/matei/17/

  Matei 20/25. Iisus i-a chemat si le-a zis: “Stiti ca domnitorii Neamurilor domnesc peste ele, si mai marii lor le poruncesc cu stapanire.
  26. Intre voi sa nu fie asa. Ci oricare va vrea sa fie mare intre voi sa fie slujitorul vostru;
  27. si oricare va vrea sa fie cel dintai intre voi sa va fie rob.
  28. Pentru ca nici Fiul omului n-a venit sa I se slujeasca, ci El sa slujeasca si sa-Si dea viata ca rascumparare pentru multi.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: