MASONERIE,CANIBALISM-CITATE DIN CAIETELE PRINCEPELVI IV DE EVGEN BARBU


eugen barbu CAIETELE PRINCEPELUI jurnalul unor romane volumul 4

pag. 35-Criza conceptiei despre lume priveste filozofia si de aceea forma.De la primul razboi mondial conceptia filozofica a celor mai multi dintre scriitorii englezi a fost profund influentata de acel ultim liberal european care a fost Sigmund Freud. Psihanaliza,asa cum a dezvoltat-o Freud,este deificarea individului,anarhia intelectuala dusa la extrem. RALPH FOX (WRITERS),20

 

pag.72-Vrajitoarele ar avea o greutate mai mica decat un om normal;pentru a elibera certificate de greutate normala,existau cantare oficiale in care femeile trebuiau sa urce in vazul lumii, despuiate; dupa care juriul verifica cu minutiozitate corpul pacientei ca sa vada care are semne diabolice;in caz ca totul mergea struna se elibera certificatul care o punea la adapost de Inchizitie;cantareala era destul de scumpa;cam 3 florini de pacient.

-Isalia spune ca sufletele evocate isi manifesta prezenta printr-un usor murmur si prin cuvinte spuse cu voce scazuta..

-Giles de Rais,insotitorul devotat al Jeanei d`Arc,a devenit alchimist pe la 1435 si incepu sa caute piatra filozofala. El credea ca principiul generator al pietrei era chiar viata omului si se apuca de omoruri rituale; la1440 fu arestat si executat.El a ucis 149 de copii. Ii sugruma cu propriile sale maini si folosea sangele si organele vitale la tot felul de mixturi infame.Era foarte religios,amabil cu amicii, fermecator si de o credinta nestirbita.

 

pag.169-Francmasonii se numesc intre ei copiii vaduvei, adica societatea este vaduva lui Jacques de Mollay.

-La sedinte, francmasonii poarta un sort peste haine.Femeile nu sunt primite in loji,dar au lojile lor numite adoptiune;cand doi masoni vorbesc si se apropie un strein ei intrerup discutia si se fac atenti cu vorbele: ploua (iar femeile zic:ninge).

-Dupa scriitorii ezoterici, sfinxul reprezinta cele 4 elemente din care s-a format universul.

-Deviza vechilor rozicrucieni:V.I.T.R.I.O.L.=Vizita interiora Terrae Rectificandoque Inveniens Occultum Lapidem-vizitand interiorul pamantului si rectificand, tu vei gasi piatra oculta.Aceste cuvinte se gasesc in cabinetul de reflexiune unde tebuie sa se reculeaga noul initiat si sa-si redacteze testamentul.

-Baterii sunt manifestarile de veselie ale masonilor si constau din batere din palme.

 

pag.204-Gallii,in timpul calamitatilor,alegeau un om pe care il blestemau si apoi il jertfeau zeilor ca sa-i potoleasca furia. (E intrucatva o conceptie ciudata, zeul era considerat canibal(vezi Moloch);in gura statuii acestuia, unde se facea foc,erau aruncati copii ca jertfa;poate ca zeii erau considerati liberi de orice constrangeri,putandu-se comporta fara prejudecati;deci canibalismul era privit ca un fel de practica instinctuala,necontrara naturii umane.)

-Hiram fiind dezgropat,unul din oamenii lui a spus :Mac Benac-cuvant evreesc insemnand carnea paraseste osul _vorbe pe care masonii le folosesc in ritualurile lor,considerandu-le sacre.

 

pag.246-Legile salice sun atribuite lui Pharamond si se banuieste ca au fos promulgate in 424.In ele se aratau pedepsele impotriva vrajitoarelor si a celor care calomniau o femeie libera numind-o vrajitoare fara a putea dovedi cele ce spun.

-Daca o vrajitoare a mancat un om,spunea legile salice,daca ea este dovedita,va fi condamnata sa plateasca 8000 de dinari ,adica 200 de gologani

Reclame

4 răspunsuri

  1. Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojii Propaganda Due
    Săbiile masonice (prezentate în film) – Boaz (B) şi Iachin (Y) – le-am folosit pentru a primi primul şi al doilea nivel în masonerie. Mai există apoi simbolul compasului si al pătratului care semnifică uniunea părţilor sexuale masculine şi feminine. Mai jos se văd iniţialele MB; pătrăţelele din imagine reprezintă pavajul lojii Mach Benak (MB), care este ultima fază (n.n. mach benak înseamnă „carnea părăseşte osul”) în care este iniţiat un maestru mason pentru a recunoaşte alt maestru mason.
    http://209.85.135.132/search?q=cache:iQWexPIOsikJ:www.yogaesoteric.net/content.aspx%3Flang%3DRO%26item%3D5050+carnea+paraseste+osul&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a

  2. […] MASONERIE,CANIBALISM-CITATE DIN CAIETELE PRINCEPELVI IV DE EVGEN BARBU […]

  3. ATENTIE AICI: http://www.antipredazione.org Este si traducerea in engleza! Doamne ajuta!

  4. FOTO SOC: Exista o intreaga industrie ce foloseste FETUSII UMANI, de la DELICATESE CULINARE si pana la cosmetice
    http://saccsiv.wordpress.com/2009/10/23/foto-soc-exista-o-intreaga-industrie-ce-foloseste-fetusii-umani-de-la-delicatese-culinare-si-pana-la-cosmetice/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: