Un radical musulman o sfatuieste pe regina Marii Britanii: Treceti la islamism


Radicalul musulman Anjem Choudary a indemnat-o pe regina Marii Britanii sa se converteasca la islamism. Ocazie cu care a cerut o Revolutie Islamica in Marea Britanie, transmite LiveLeak. In varsta de 42 de ani, Choudary i-a transmis Majestatii Sale ca trecerea de partea musulmanilor este singura cale prin care isi poate asigura un loc in paradis.

Declaratiile, care au scandalizat Regatul Unit, au fost lansate pe internet, in timp ce Anjem Choudary promova un mars organizat la Londra, la finele acestei luni, pentru sustinerea legii islamice, sharia.

Nascut in 1967, Anjem Choudary este un extremist islamist, adept al clericului radical Omar Bakri Mohammed. Cetatean britanic, el a fondat doua organizatii islamiste, declarate ulterior ca teroriste de guvernul britanic.

Cititi va rog si:

Islamul-religia Jihadului strategia de subjugare la sfârşitul căruia, în viziunea fundamentaliştilor islamisti, fiecare cetăţean al planetei va avea două opţiuni: fie va trece la Islam, fie va deveni cetăţean de rangul doi. Războiul ar urma să dureze două decenii, fiind divizat în şapte faze operaţionale: “Deşteptarea” (2000-2003), menită să trezească conştiinţa musulmanilor din lumea întreagă în privinţa misiunii lor; “Deschiderea ochilor” (2003-2006), consacrată transformării militantismului islamic într-o mişcare de masă, “Renaşterea şi ridicarea” (2007-2010), marcată de atacuri împotriva Turciei seculare şi a Israelului; “Distrugerea” (2010-2013), concentrată asupra preluării controlului regimurilor din Golful Persic; “Naşterea Califatului” (2013-2016), în care va fi proclamat un guvern unic pentru toate naţiunile musulmane; “Război total” (2016-2018), dedicată conflictului mondial între “Frontul Credincioşilor” şi “frontul infidelilor” şi “Victoria definitivă” (2018-2025), perioadă care va marca sfârşitul Israelului şi instaurarea califatului pe toată planeta.

Islamul-religia Jihadului

Este Dumnezeul Bibliei şi al Coranului acelaşi? Islam si Biblia

Un Cristos fals

Reclame

Un răspuns

  1. […] Un radical musulman o sfatuieste pe regina Marii Britanii: Treceti la islamism […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: