Lucian Croitoru mason – Guvernele post 1989 au fost mereu conduse de prim-ministri masoni !


Atunci cand Viorel Danacu a afirmat ca masoneria isi retrage sprijinul politic fata de guvern si presidentie, cam ce credeti ca a vrut el sa spuna ???


Danacu reprezinta „masoneria kaki” adica acei masoni din „sistem”.
Daca Emil Constantinescu spunea ca la invins „sistemul”, aseara Traian Basescu, la „Nasul”, spunea ca el vrea sa invinga „sistemul”.

15 October, 2009 17:27 PM

Trimite articolul pe mail

Update:

Lucian Croitoru agent sub acoperire, aceasta este concluzia celor din PSD. Astazi un membru al PDS a produs un studiu in care este analizata cariera lui Lucian Croitoru si a modului in care acesta a ajuns sa avanseze asa rapid in diferite posturi.

Cei din PSD au evitat sa spuna ca au un dosar, dar mai multi membri ai familiei lui Lucian Croitoru fac parte din fosta Securitate si din servicile secrete.

Chiar Traian Basescu a spus ca a lucrat foarte bine cu el.

Lucian Croitoru a fost ofiter SIE, in subordinea generalului Gabriel Dumitrescu. Detine din 2007 Ordinul Naţional Steaua Romaniei in grad de Cavaler. La fel ca si Mugur Isarescu este mason.

Iata si cateva date despre Dumitrescu, furnizate de ziaristul Ovidiu Ohanesian: „Gabriel Dumitrescu a fost spion in Cipru si Olanda. Este mason de rang inalt. Are relatii bune cu generalii DIE Constantin Rotaru, Valeriu Ruset si cu Florin Simion. Generalul Dumitrescu a fost creat dupa chipul si asemanarea securistului Rotaru Constantin. Este bun prieten cu miliardarul Sorin Ovidu Vantu. A lucrat angajat la Gelsor. |n timpul cat a fost angajat acolo, l-a cunoscut pe Gheorghe Fulga (viitor director SIE), care la randu-i lucra la Banca de Scont, consilier. |nainte si dupa 1989, Gabriel Dumitrescu a spionat in Olanda si Marea Britanie. Perfect pentru a fi folosit pe axa Washington Londra Bucuresti. Presa a semnalt despre generalul Dumitrescu Gabriel faptul ca a planificat si derulat impreuna cu generalul SIE Marin Valcea diverse operatiuni menite sa aduca fonduri PSD. Operatiunile au fost coordonate de generalul de patru stele Rotaru Constantin. Dupa alegerile din toamna anului 2004, pentru a acoperi urmele, Gheorghe Fulga a desfiintat directia condusa de generalul Dumitrescu, prin intermediul careia s-a desfasurat operatiunea Bani pentru PSD. Drept recompensa, pe ultima suta de metri, fostul guvern l-a numit secretar de stat si sef al unei agentii guvernamentale de control al exporturilor si importurilor de materiale strategice. A fost numit de P.S.D, secretar de stat intr-o importanta agentie guvernamentala. |n prezent, Gabriel Dumitrescu este director la Directia Asia-Oceania din cadrul Ministerul Economiei si Comertului, Directia Comert Exterior.”

 Pentru mai multe detalii citeste articolul lui Bogdan Tiberiu Iacob: „Clanul Croitorilor”


Informatia initiala:

Nou desemnatul la fotoliul de prim-ministru, Lucian Croitoru, a fost unul dintre artizantii creditului ipotecar, a scaderii dobanzilor, fapt ce a condus la explozia preturilor imobilelor, prin “rostogolirea” acestora intr-o caracatita de firme * Beneficiara a manevrei a fost si Lacramioara Isarescu, actuala logodnica a lui Croitoru * Firmele in care e bagata fiica guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, au operat peste 500 de tranzactii de peste un million de euro, in intervalul boom-ului imobiliar * Cand s-a ajuns la coeficientul de alarma de pe piata creditelor, consilierul Croitoru a propus, alaturi de alti “lupi tineri” din BNR, cresterea dobanzii la 8,5%, contribuind la prabusirea pietei, cu doua luni inainte de criza mondiala * La aceasta ora, grupul de firme din jurul Lacramioarei Isarescu cumpara imobile la pret redus in tara si in strainatate, asteptand o noua crestere a preturilor

  

 

Mackenzie Residence a fost facuta sub umbrela Urbanscapes Investitii srl. Unul dintre putinii actionari ai Urbanscapes Investitii srl este Liviu-Sorin Panturu, un apropiat al lui Lucian Croitoru, de profesie architect, domiciliat, cel putin formal, undeva in Constanta. Panturu, mai este actionar in alte 9 firme: Mackenzie Proiecte, Urbanscapes Black Sea, Urbanscapes Development Lissary-Mackenzie Investments srl, Urbanscapes Growth, Mackenzie Capital srl, Vertex Partners srl, TK Development Romania si Trammel Mackenzie Risk Control srl. Toate firmele se ocupa  cu „dezvoltari imobiliare”, cu exceptia lui Trammel Mackenzie care ofera in special consultanta manageriala. Printre proprietarii firmelor „Urbanscapes” este si o firma din Nicosia, Cipru, Dinus Limited, care se ocupa, de asemenea, cu „real estate investments”. La Trammel Mackenzie, insa, intâlnim in rândul actionarilor un alt agent economic cipriot, Crowfeet Limited (tot din Nicosia). Tot Crowfeet era coactionar si la Vertex, dar Vertex nu mai functioneaza din 2005. Si Dinus si Crowfeet par a fi simple offshore-uri.  In general partenerul de afaceri preferat al domnului Panturu, pe lânga Dinus Limited e Razvan Mosoiu, fost sef la HP Roamania, domiciliat in Eforie Nord. Surpriza vine dinspre Lissary-Mackenzie Investments srl, unde actionara e Ileana-Lacramioara Isarescu, fiica lui Mugur Isarescu si logodnica proaspatului desemnat pentru postul de premier de catre Traian Basescu. In Mackenzie Group ami apare in board si Sergiu Diaconu, fost sef de Trezorerie la Credit Europe Bank.

 

Pantaru, Mosoiu, Diaconu, via Isarescu

 

Cum spuneam, Lacramioara Isarescu detine, alaturi de asociatul sau favorit Liviu Panturu, 50% din firma Lissary-Mackenzie Investments, specializata in afaceri imobiliare. Societatea functioneaza in cadrul unei „increngaturi” de firme, majoritatea avand ca obiect principal de activitate „dezvoltarea (promovarea) imobiliara” si ca activitati conexe cumpararea, vanzarea, inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare, dar si consultanta in afaceri pe segmentul real-estate. Numitorul comun al tuturor acestor firme este Liviu Panturu, specializat in dezvoltarea si consultanta imobiliara, cu o experienta de mai multi ani in medii internationale de afaceri. Panturu este membru al Society of Property Researches din Londra, a lucrat ani buni la un cunoscut dezvoltator danez pe pozitia de country manager (pe Romania) si spune despre sine ca are relatii cu mai multi investitori imobiliari de prestigiu. Partenerul de afaceri al Lacramioarei Isarescu a construit, printr-o alta firma a sa, Urbanescapes Investitii, proiectul Mackenzie Rezidence, pe care l-a vandut deja in totalitate, dupa cum ne-a declarat chiar persoana de contact pentru acest proiect. Aceasta a precizat ca Urbanescapes Investitii s-a orientat de la o activitate concentrata pe consultanta imobiliara, pe aceea de dezvoltator imobiliar.

 

Croitoru a sprijinit afacerile Lacramioarei Isarescu

 

Interesant este ca Lacramioara Isarescu s-a asociat in firmele imobiliare taman cand incepea boom-ul imobiliar si and politica de creditare bancara, pe baza creditului ipotecar a fost aprobata de BNR. Mai mult, tot atunci, dobanzile pentru ipoteci au scazut sub 7%, dand frau liber sitemului de “rostogolire” pe piata apartamentelor, astfel ca preturile la imobiliare s-au triplet brusc. Caracatita imobiliara a firmelor lui Liviu Pantaru cu asociata Lacramioara Isarescu a profitat din plin, ocupandu-se de nu mai putin de 500 de tranzactii de varf (cu preturi de peste un million de euro). Odata cu sufocarea pietei, cand coeficientul de risc se apropia de 40%, prin mai 2008, BNR a obligat la cresterea dobanzii la 8,5%. De aici bancile au crescut spre 9%, contribuind la prabusirea pietei, cau cateva luni inaintea crizei mondiale. Chestiunea e ca firmele la care facem referire izbutisera sa-si vanda majoritatea portofoliului imobiliar. Dinspre piata imobiliara aflam ca grupul de firme se ocupa de achizitionarea la pret redus de noi imobile, atat in tara, cat si in strainatate, cu predilectie in Statele Unite si in Vestul si Centrul Europei. Grupul este, la randu-I, creditat de Credit Europe Bank, dar si de alte banci international.
Ce se stie mai putin e faptul ca artizanul acestei jonglerii a creditului ipotecar, care a condus la imbogatirea Lacramioarei Isarescu, este Lucian Croitoru, alaturi de alti “lupi tineri” ai lui mugur Isarescu din staff-ul BNR. In acest context, Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR a declarat ca “Sunt semne de sfarsit al crizei!”

 

Aurelia POPADaca atat Johannis cat si Croitoru sunt masoni asta arata ca ori jocul este mare si urmareste o sinteza mult mai adanca si care are legatura cu spionajul iezuit , joc in care si Basescu este prins cu sau fara voie , ori masoneria s-a rupt in cel putin doua parti iar unii care au luat atitudine fata de ultimele informatii (masonii, arma spionajului iezuit, etc.) impreuna cu masonii „infiltrati” adanc si restul de :intelligence” din filonul (real) national, au batut palma si incearca o mutare curajoasa…

Cateva articole de interes:


 

Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-ministri masoni
Din cele opt guverne care s-au succedat în România dupa evenimentele din decembrie 1989 (fara a le lua în calcul interimatele), cel putin cinci au fost conduse în mod cert de prim-ministri a caror apartenenta la francmasonerie este confirmata.
Petre Roman a condus primele doua guverne postdecembriste. Mason de nivel înalt, intens sustinut de Marele Orient al Frantei si de lojile italiene, Petre Roman participa activ în septembrie 1990 la întâlnirile cu Marele Suveran al masoneriei italiene, Elvio Schubba.
Un document inedit, publicat în 1990, demonstreaza apartenenta sa la masonerie. Este vorba despre o scrisoare care îi poarta semnatura, alaturi de mentiunea strict secret, adresata ca de la frate la frate, ambasadorului României la Cairo, Ion Angelescu. „Sunteti autorizat”, scrie Petre Roman, „ca imediat dupa primirea la presedintele Mubarak, sa îl asistati la ceremonia afilierii în loja Memphis-Misraim din Cairo pe trimisul nostru, fratele Gelu Voican, adept al Ordinului nostru cu gradul de Cavaler Kadosh, în Loja de Rit scotian, rectificat si acceptat în care ati primit Lumina”.
Fratele Gelu Voican la care face referire ordinul lui Roman este nimeni altul decât Gelu Voican Voiculescu. Acesta ocupa pe atunci functia de viceprim-ministru, adica era adjunctul lui Roman.
Deputatul Vasile Matei a dezvaluit ulterior, în februarie 1998, ca Petre Roman si Adrian Nastase (ministru de externe în al doilea guvern Roman) nu fac parte din aceeasi loja masonica, dar sunt amândoi francmasoni.
Din 1998 pâna în 1999, România are un alt prim-ministru mason, dar provenit de pe o alta filiera: Radu Vasile.
Dupa ce se converteste peste noapte la catolicism si intra în masoneria italiana, Radu Vasile are o ascensiune subita.
Se remarca prin mai multe „performante” în premiera în România. Spre exemplu, este primul român care ocupa o pozitie de conducere în organismele europene, devenind vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.
O alta premiera a premierului Radu Vasile este vizita Papei în România. Relatiile sale cu lojile italiene si cu Opus Dei (grupare terorista din interiorul Bisericii Catolice) îl fac sa sustina curentul masonic ecumenist din cadrul Bisericii si sa intermedieze, în mai 1999, prima vizita realizata de un Suveran pontif într-o tara ortodoxa, dupa schisma religioasa din anul 1054.
Cu aceasta ocazie, Patriarhia Româna primeste de la Opus Dei o donatie în valoare de 200.000 de dolari pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului.
Relatiile sale de înalt nivel cu masoneria italiana fac sa fie si primul român primit în audienta privata de Papa Ioan Paul al II-lea (care si el a fost mason), nu o data, ci chiar de patru ori. De altfel, Radu Vasile este cel care a tradus în limba româna Biografia Papei Ioan Paul al II-lea.
Între 1999 si 2000 Guvernul României este condus de un alt mason recunoscut, Mugur Isarescu.
Într-un mod inexplicabil pentru cei care nu cunosc apartenenta sa la masonerie, Mugur Isarescu este de 17 lungi ani guvernator al Bancii Nationale a României, pozitie pe care a ramas în ciuda schimbarilor de pe scena politica româneasca.
Putini stiu faptul ca Mugur Isarescu a fost mentinut pe aceasta pozitie la presiunile unor organisme financiare mondiale, care au amenintat ca îsi retrag împrumuturile acordate României, de fiecare data când s-a pus problema schimbarii din functie a lui Isarescu.
Explicatia acestei sustineri trebuie cautata în perioada cât acesta a lucrat la Institutul de Economie Mondiala din Bucuresti.
Datorita acestei pozitii, Isarescu mergea deseori în SUA înca dinainte de 1989.
Acolo a fost racolat de Consiliul pentru Relatii Externe (Council of Foreign Relations) care avea nevoie sa-si implanteze în România un om pe care sa se poata baza.
Dupa evenimentele din decembrie 1989 Isarescu a fost imediat activat. A petrecut o scurta perioada ca reprezentant comercial al României la Ambasada din Washington, apoi a devenit guvernator pe viata al Bancii Nationale.
Misiunea sa era sa se asigure ca România va face împrumuturi înrobitoare, care sa o faca dependenta de organismele financiare internationale: Banca Mondiala, Banca Europeana de Investitii, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si Fondul Monetar International.
Si-o îndeplineste peste asteptarile stapânilor sai. Dintr-o tara care în decembrie 1989 nu avea deloc datorii, România are în iulie 2008 datorii externe declarate de 45,364 miliarde de euro.
Putini stiu si ca Mugur Isarescu este membru al gruparii masonice care face jocurile în economia mondiala – Comisia Trilaterala.
De altfel, Isarescu a avut grija sa se înconjoare la BNR de multi masoni. Cel mai evident exemplu este cel al lui George Virgil Stoenescu, membru în Consiliul de administratie al Bancii Nationale, dar si Mare Secretar General al Consiliului de grad 33 al Ritului Scotian din România.
Este deja de notorietate faptul ca Adrian Nastase, prim-ministru al României între 2000 si 2004 este mason de grad 33, cavaler de Malta si face parte din Clubul Rotary.
Într-un interviu din anii ’90, Adrian Nastase vorbeste despre faptul ca este cavaler de Malta, lucru pe care îl mentioneaza si în CV-ul postat pe site-ul Parlamentului.
Eugen Ovidiu Chirovici, actualul Mare Maestru al Marii Loji Nationale, a fost consilier pe probleme economice în cabinetul lui Adrian Nastase.
La fel stau lucrurile si cu actualul (fostul) prim-ministru, Calin Popescu Tariceanu.
Se stie ca acesta este fiul adoptiv al masonului Dan Amedeo Lazarescu, desemnat în 1990 Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de Rit Scotian Antic si Acceptat al României.
Teoria neimplicarii masoneriei în politica este un basm de adormit copiii, daca tinem cont doar de faptul ca Dan Amedeo Lazarescu este unul dintre cei care au reînfiintat Partidului National Liberal dupa 1989 si a detinut functia de vicepresedinte al PNL timp de sapte ani.
Pe vremea când Tariceanu era ministru al industriei si comertului în guvernul Ciorbea, l-a ales ca PR pe un coleg de masonerie, Corneliu Visoianu, conducatorul Marii Loji a României.
La rândul lui, Corneliu Visoianu este foarte bun prieten si partener de afaceri cu Bogdan Buzoianu, mason în Loja Alpina din Elvetia si Pro Mare Maestru în Marea Loja a României, unul dintre „baietii destepti” din afacerile cu energie electrica, patron la Energy Holding si protejat al premierului Tariceanu.
Valeriu Stoica, vicepresedinte al PNL pâna în 2001 si presedinte PNL în perioada 2001-2002, a declarat, de altfel, ca Tariceanu este membru al Marii Loji a României si ca a încercat sa îi racoleze pe toti liderii PNL în aceasta grupare.
Iata deci ca cinci din cei opt prim-ministri ai României fac în mod cert parte din francmasonerie.
Cât despre ceilalti trei, nu s-a afirmat pâna acum explicit ca sunt masoni.
Fotografiile-semnal îl dau însa de gol pe Nicolae Vacaroiu, prim-ministru între 1992 si 1996.
În 2007, el va fi utilizat de fratii de loja pentru a-l înlocui pe Traian Basescu, suspendat temporar din functia de presedinte al tarii de 322 (numarul lojei Skull&Bones) de parlamentari.
Înainte de numirea sa ca presedinte interimar, ziarul masonic Ziua publica o poza-semnal. Imaginea înfatisa un Vacaroiu diabolic, în ai carui ochelari se reflecta un cerc alcatuit din mâini reunite – simbol al fratiei malefice masonice.
Theodor Stolojan, premier al României în perioada 1991-1992, povesteste ca a fost curtat de Marea Loja a României, din care face parte Tariceanu:
„Îmi amintesc ca acest domn Visoianu a venit la mine si mi-a propus sa intru într-o loja masonica. I-am zis sa ma lase în pace cu prostiile”.
Putin probabil ca Stolojan sa fi refuzat totusi pactul cu masoneria, fie ea a lui Chirovici, fie a lui Visoianu. Cert este ca în perioada cât a fost prim-ministru s-a remarcat prin eforturile de a distruge economia româneasca alaturi de guvernatorul Bancii Nationale, masonul Mugur Isarescu. De altfel, Stolojan a fost ulterior angajat la Banca Mondiala.
Un mason, doi masoni, trei masoni… un guvern
Francmasoneria nu si-a plasat degeaba oamenii în aceasta pozitie cheie. Primul-ministru are privilegiul de a alege membrii guvernului.
Consecinta imediata a acestei manevre a fost ca prim-ministrii masoni si-au ales echipa din rândul propriilor colegi de loja. Aceasta a facut ca în toate guvernele sa existe cel putin doi, trei sau chiar mai multi ministri, despre care se stie cu certitudine ca sunt masoni.
La o privire de ansamblu asupra guvernelor românesti de dupa ‘89 se observa chiar ca anumite nume se repeta. Lipsa de persoane pregatite si dispuse sa conduca un minister? Nicidecum. Deloc întâmplator, cei care apar în mod repetat pe posturile de ministri sunt exact cei care fac parte din francmasonerie.
Unul dintre „veterani” este Sorin Frunzaverde. Într-o emisiune difuzata de Realitatea TV, el a recunoscut ca este mason.
Aceasta l-a facut de nelipsit în majoritatea guvernelor masonice de dupa ‘89: ministru al Mediului în Guvernul Ciorbea, ministru al Turismului în Guvernul Radu Vasile si de doua ori ministru al Apararii în Guvernele Isarescu si Tariceanu.
Apoi, când nu a mai fost ministru, Sorin Frunzaverde a primit o calduta pozitie de deputat în Parlamentul României si mai nou este europarlamentar.
Masonul Victor Babiuc apare si el constant în guvernele postdecembriste, când la un minister, când la altul. Ministru de Justitie în al doilea guvern Roman, ministru de Interne în Guvernul Stolojan, ministru al Reformei în 1998, de trei ori ministru al Apararii în Guvernele Ciorbea, Isarescu si Radu Vasile.
Ca si Frunzaverde, cât nu a fost ministru a fost deputat, iar din 2005 a fost numit presedinte al Camerei de Comert si Industrie a României, pozitie pe care a ocupat-o pâna în 2007.
Despre apartenenta lui la masonerie s-a discutat si în Camera Deputatilor în 1998.
Deputatul Petre Turlea afirma atunci, contestând ridicarea colonelului Nicolae Alexandru, senator de Prahova, la rangul de general de brigada: „Domnul Nicolae Alexandru intra în PD în 1992. În perioada 1992-1996, este deputat din partea PD; din 1996, senator din partea PD.
Domnul Nicolae Alexandru intra în masonerie în 1997.
Tot domnul Nicolae Alexandru este ridicat la gradul de general, în 1998, în timp ce ministru al apararii nationale este domnul Victor Babiuc, si el membru al PD, si el membru al masoneriei.”
În unele ministere apartenenta la masonerie a devenit o traditie
Din cei noua ministrii de externe care au activat pâna în prezent se stie cu certitudine ca sapte sunt masoni. Adrian Nastase a fost ministru de externe atât în guvernul Roman, cât si în guvernul Stolojan. I-a urmat, în guvernul Vacaroiu (1992-1996), Teodor Melescanu, coleg de loja cu Dinu Patriciu si Calin Popescu Tariceanu.
I-a urmat Andrei Plesu, care a ramas în aceasta functie pret de doua guvernari. Guvernul Ciorbea (1996-1997) l-a avut ca ministru de externe pe Adrian Severin si el membru al francmasoneriei.
În guvernul lui Isarescu, i-a urmat masonul Petre Roman. Un alt mason, Mircea Geoana a devenit apoi ministru de externe în guvernul Nastase.
Mihai Razvan Ungureanu, ministru de externe între 2004 si 2007 apartine tinerei generatii si a fost format din familie în spiritul masonic.
Tatal sau, prof. dr. Stefan Ungureanu este si el mason si a ocupat pozitia de viceprimar al municipiului Iasi.
Si cum masoneria nu îsi uita oamenii în care investeste, în noiembrie 2007, când nu a mai fost ministru, Mihai Razvan Ungureanu a fost propus ca director al Serviciului de Informatii Externe, functie pe care o ocupa si în prezent.
La fel stau lucrurile la Ministerul de interne: Victor Babiuc (Guvernul Stolojan), Doru Ioan Taracila (Guvernul Vacaroiu), Ioan Rus (Guvernul Nastase) apar toti trei pe listele de membri ai Marii Loji Nationale.
Un alt mason declarat, Ion Caramitru a fost Ministru al Culturii timp de trei guverne: Ciorbea , Radu Vasile si Mugur Isarescu.
Ministrul justitiei din guvernul Vacaroiu, Gavril Iosif Chiuzbaian este si el mason.
A fost decorat cu cea mai înalta distinctie a Supremului Consiliu al Ordinului Masonic Român, „Al.I. Cuza Princeps”.
Ioan Talpes, fost ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile apararii nationale, integrarii europene si justitiei este si el mason.
La fel Dan Ioan Popescu, ministrul industriei, economiei si comertului din guvernul Nastase.
Lista poate continua, întrucât subiectul nu a fost epuizat. Aceste câteva exemple sunt însa suficiente pentrua demonstra ca masoneria minte cu nerusinare când sustine ca nu se implica în politica

Reclame

4 răspunsuri

  1. VIDEO-Walter Veith – Războiul total
    211. Secretul din spatele societăţilor secrete
    http://www.revelatia.ro/docs/wv_rt.html

  2. […] https://proortodox.wordpress.com/2009/10/19/lucian-croitoru-mason-guvernele-post-1989-au-fost-mereu-c… […]

  3. […] Lucian Croitoru mason – Guvernele post 1989 au fost mereu conduse de prim-ministri masoni ! […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: