Un Hristos fals


O figură centrală a Guvernului şi Religiei Noii Lumi este Maitreya. În aprilie 1982 Mişcarea New Age şi-a anunţat venirea în multe ţări prin reclame pe o pagină întreagă de ziar: „Hristos este acum aici… arătându-ne calea de ieşire din criza prezentă… El nu vine ca să ne judece, ci ca să ne inspire şi să ne ajute… Învăţătorul lumii, Domnul Maitreya, cunoscut de creştini cu numele de Hristos. După cum creştinii aşteaptă cea de-a doua lui venire, evreii aşteaptă pe Mesia, budiştii pe cel de-al cincilea Buda, musulmanii pe Imam Mahdi, iar hinduşii pe Krişna. Acestea sunt toate nume date unei singure persoane. Prezenţa lui garantează că nu va mai fi un al treilea război… cu ajutorul Lui vom construi o nouă lume”.

Se preconizează ca la venirea lui, Maitreya să preia controlul asupra lumii. El fiind numit de Lucifer ca să conducă lumea conform instrucţiunilor acestuia. Se va stabili un sistem de control universal pentru că numai cine controlează distribuirea proviziilor poate conduce lumea. În perioada Noii Ere, permisiunea de a face comerţ şi de a încheia afaceri va fi acordată numai celor ce vor jura loialitate lui Maitreya, sau mai specific lui Lucifer. Fiecărui cetăţean al lumii i se va da un număr care va trebui folosit în toate tranzacţiile – incluzând şi afaceri mărunte – o cartelă de credit universală. Banii în numerar vor fi eliminaţi.

Benjamin Creme, unul dintre membrii de frunte a mişcării britanice New Age, este un premergător şi purtător de cuvânt a lui Maitreya. După cum spune el, Maitreya trăieşte deja în lume. Se spune că Maitreya posedă puteri spirituale extraordinare şi citând reclamele de ziar din aprilie 1982, el trebuia să-şi anunţe identitatea în următoarele două luni şi trebuia să comunice cu toată omenirea prin radio şi televiziune.

Acest lucru nu a avut loc, probabil din cauza faptului că implementarea Planului nu a fost suficient de avansată. După cum anunţa mai înainte Alice Bailey, trebuie ca publicul să fie atât de măsură familiarizat cu ideea unei ierarhii planetare de maeştrii, încât o mare parte din populaţie să fie gata să-l accepte pe acest „Mesia” al lor. El trebuie prezentat ca o persoană deosebită, care a realizat un mare progres pe scara evoluţiei „Conştiinţei Hristice” şi de aceea, ca unul care poate fi în capul ierarhiei, ca „Director al Împărăţiei lui Dumnezeu pe pământ”.

Maitreya, „Hristos reîntors”, va fi adus prin Marea Invocaţie, o „Invocaţie pentru putere şi Lumină”, declarată validă pentru toate religiile. Publicată pentru prima dată în 1945, această invocaţie a fost distribuită în toată lumea. Asemănătoare „Meditaţiei care Vindecă Lumea” citată anterior, această invocaţie conţine pasaje înşelătoare despre inima lui Dumnezeu ca sursă a dragostei şi despre lumină şi dragoste, dar în realitate e preocupată numai de implementarea Planului New Age.

Supranumit „Hristosul” ca să deruteze omenirea, Maitreya este de fapt o figură anticristică. În mesajele lui, el a pretins că este capul unei ierarhii de dumnezei sau maeştrii şi că este superior lui Isus care se presupune a fi fost unul dintre ucenicii călăuziţi de el. În timp ce lui Isus i se acordă locul cel mai de jos pe „lista maeştrilor”, Maitreya este socotit a fi un iniţiat de gradul şapte, cel mai înalt nivel. Noua eră, Era lui Acvariu, trebuie să fie inaugurată în mod oficial de către Maitreya. „Sabia despărţirii” îl aşteaptă „pe toţi cei care refuză să-l aştepte pe Maitreya, Hristosul”. Maitreya va căuta să impună religia New Age. Astfel Mişcarea New Age ameninţă cu violenţa şi chiar cu exterminarea evreilor şi creştinilor care nu vor să coopereze cu Maitreya şi cu religia Mişcării New Age. În ciuda frecventelor discursuri despre nevoia unei „libertăţi religioase”, membrii Mişcării New Age susţin cu tărie ideea că libertatea religioasă trebuie să înceteze în Noua Eră. „Noul Hristos” plănuieşte restructurarea creştinismului. Cu alte cuvinte, creştinismului biblic îi va fi negat dreptul de a exista.

Mişcarea New Age respinge cu tărie tradiţia religioasă iudeo-creştină, deoarece evreii şi creştinii cred într-un singur Dumnezeu. Se afirmă că astfel de credinţă era demodată, provoacă dezbinare şi din această cauză lumea trebuie să fie eliberată de „aceste tipare negative de gândire”. Singura soluţie este distrugerea creştinismului cu toate rădăcinile lui.

Ne amintim cuvintele din „Meditaţia care Vindecă Lumea” din 31 decembrie, 1986: „Văd în faţa ochilor mei mântuirea planetei, în timp ce toate celelalte credinţe false… sunt distruse”. Este vorba de credinţa biblică. Aşa va arăta lumea perfectă din Noua Eră.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: