Soldatilor germani li se da o alta versiune de vaccin fara mercur


German Soldiers Get Additive Free Swine Flu Shot

Conform unui raport din Germania, soldatilor germani li s-au dat o versiune de vaccinuri pt gripa porcina fara aditivi care conţin mercur, squalena, sau alti adjuvanţi periculosi asociate cu vaccinul, ridicând semne de întrebare cu privire la motivul pentru care această versiune de vaccin nu a fost pusa la dispoziţia populaţiei în general.

Un articol care a fost tradus cu titlul, soldaţii germani primesc vaccinuri neotravitoare, explică modul în care 250000de soldati din trupele germane au primit un „prietenos” vaccin produs de Baxter, care nu conţine „controversatul mercur in conţinutul de aditivi sau conservanţi”.

Se pare că există două versiuni ale vaccinulului antigripal porcin, o versiune pentru cunoscutii oamenii de incredere ai guvernului şi o alta pentru populaţia generala cu continut de toxine periculoase, cauzatoare de autism şi alte tulburări neurologice

În ciuda preocupărilor cu privire la thimerosal şi mercur, thimerosal este un ingredient al vaccinului de gripa porcine, care este în curs de a fi folosit la nivel global

„Unele dintre vaccinuri vor fi stocate în flacoane cu mai multe doze care conţin thimerosal, un antibacterian aditiv care conţine mercur,” Washington Post a raportat într-un articol despre primele grupuri care vor primii vaccinul.gripei porcine

Într-adevăr, vaccinul gripei porcine conţine nu mai puţin de 25,000 la sută cantitatea de mercur considerate a fi in siguranta.

Mercur este clasificată de către Departamentul de Apărare ca substanta periculoasa care ar putea provoca moartea în caz de înghiţire, inhalate sau absorbite prin piele, iar APE acum limiteaza emisiile de mercur din fabrici, deoarece toxina „poate deteriora creierul şi sistemul nervos şi este deosebit de periculoase pentru fetuşi şi copii mici „, dar conform CDC-ului este in perfecta condiţie de siguranţă sa fie injectat in singele copilului dumneavoastră.

Multe persoane aleg versiunea vaccinului spray nazal, presupunand gresit că ar fi mai sigur decât versiunea injectabila. În realitate, spray nazal conţine virusul H1N1 viu, mulţi doctori şi cadre medicale si-au exprimat îngrijorarea că s-ar putea răspândi virusul gripei porcine, printre cei cu un sistem imunitar slăbit.

„A fost documentat că virusurile vii din vaccin se poate răspândi în comunitate, de la copiii contaminati până la 21 de zile, şi chiar mai mult de la adulţi. Raspandirea virală, de asemenea, pune în pericol alăptarea copiilor dacă mama a fost infectata cu FluMist „, scrie Dr. Sherri Tenpenny, unul dintre cei mai sinceri medici din ţară in privinta periculoaselor vaccinuri…..

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: