Islamul-religia Jihadului


Strategia de subjugare

Liderii al-Qaeda n-au ascuns deloc că atentatele de la New York şi Washington au reprezentat doar prima mutare în cadrul unui plan pe termen lung care urmăreşte preluarea puterii mondiale de către islam. Detaliile strategiei de îngenunchere a lumii au fost publicate într-o carte scrisă de jurnalistul iordanian, Fuad Hussein, care a intervievat figuri de marcă ale reţelei al-Qaeda. Ziaristul a aflat că gruparea teroristă a pregătit un război de lungă durată la sfârşitul căruia, în viziunea fundamentaliştilor, fiecare cetăţean al planetei va avea două opţiuni: fie va trece la Islam, fie va deveni cetăţean de rangul doi. Războiul ar urma să dureze două decenii, fiind divizat în şapte faze operaţionale: „Deşteptarea” (2000-2003), menită să trezească conştiinţa musulmanilor din lumea întreagă în privinţa misiunii lor; „Deschiderea ochilor” (2003-2006), consacrată transformării militantismului islamic într-o mişcare de masă, „Renaşterea şi ridicarea” (2007-2010), marcată de atacuri împotriva Turciei seculare şi a Israelului; „Distrugerea” (2010-2013), concentrată asupra preluării controlului regimurilor din Golful Persic; „Naşterea Califatului” (2013-2016), în care va fi proclamat un guvern unic pentru toate naţiunile musulmane; „Război total” (2016-2018), dedicată conflictului mondial între „Frontul Credincioşilor” şi „frontul infidelilor” şi „Victoria definitivă” (2018-2025), perioadă care va marca sfârşitul Israelului şi instaurarea califatului pe toată planeta.
Succesul celei de-a doua faze operaţionale, „Deschiderea ochilor” (2003-2006), este vizibil pentru orice observator al scenei politice internaţionale. La nivelul puterii politice, Orientul Mijlociu a înregistrat o cotitură netă spre islamişti, care au obţinut rezultate foarte bune la alegerile parlamentare din Egipt, au câştigat alegerile din Iran şi din teritoriile palestiniene.

Apostolii războiului sfânt
Impactul crescând al tezelor islamiste este vizibil şi în rândul maselor musulmane din ţările arabe, asiatice sau europene. Atentatele din Spania şi Marea Britanie, asasinarea regizorului olandez Theo van Gogh, revoltele de la periferiile marilor oraşe franceze şi mai ales reacţia vehementă faţă de publicarea caricaturilor lui Mahomed sunt ecoul predicilor rostite săptămânal de clerici musulmani în marile capitale ale ţărilor occidentale, în Orientul Mijlociu, în nordul Africii, Pakistan, China (Xinjiang), Indonezia, Filipine, India, Bosnia, Kosovo sau Macedonia. Imami ca Omar Bakri, supranumit „ayatollahul din Tottenham”, Imram Waheed, reprezentantul londonez al organizaţiei Hizb ut-Tahrir, Omar Mahmoud Othman abu Omar, Abu Hamza al-Masri, Ibrahim Madhi sau Mamour Fall sunt doar câteva din miile de clerici musulmani din întreaga lume care le reamintesc credincioşilor că datoria lor este să urască toate celelalte religii, moduri de viaţă, crezuri, doctrine sau credinţe care contrazic Islamul. O scurtă trecere în revistă a concepţiilor lor este edificatoare. Astfel, pentru unul din cei mai reprezentativi militanţi islamişti, şeicul Omar Bakri Muhammad, liderul fostei grupări Al-Muhajiroun, atacurile de la 11 septembrie şi orice act terorist musulman se explică printr-un text divin, Surah AL-Baqara 2:190: „Luptă pe calea lui Allah împotriva celor care luptă împotriva ta…”, care permite musulmanilor să lupte prin orice mijloace împotriva „kaffir” (cei care nu cred în Islam). Potrivit clericului musulman, „terorismul poate fi ori pozitiv, ori negativ, după cum este pro sau contra lui Allah… În termenii jurisprudenţei islamice, doar musulmanii sunt nevinovaţi; ne-musulmanii nu sunt. Toţi ne-musulmanii sunt criminali răzvrătiţi împotriva lui Allah. Noi nu facem nici o deosebire între civili şi non-civili, între inocenţi şi vinovaţi, ci doar între musulmani şi necredincioşi. Viaţa unui necredincios nu are nici o valoare, nici o sfinţenie… Jihadul nu este în mod special anti-creştin – este anti-kaffir.”
Consecinţa acestei viziuni asupra lumii a fost sintetizată de un alt cleric radical, şeicul Ibrahim Madhi, al cărui mesaj a fost transmis în direct de televiziunea palestiniană: „Allah vrea ca statul injust al Israelului să dispară. Statele Unite, această ţară nedreaptă, vor fi rase de pe suprafaţa pământului. Statul infidel Marea Britanie va fi distrus”.

cititi si aici

Sura 9: 123

“O, voi care credeti! Luptati-va cu necredinciosii invecinati voua si acestia sa gaseasca in voi cruzime, iar voi sa stiti ca Allah este cu cei ce cred.”

Sura 9: 29

“Luptati-va impotriva celor care nu cred in Allah, nici in Ziua de Apoi si nu opresc ceea ce Allah si Mesagerul lui au oprit; luptati-va impotriva oamenilor Scripturii (adica evreii si crestinii), care nu recunosc Islamul ca religie a adevarului, pana cand vor plati Jizyah (taxa de protectie, in clasicul stil mafiot) si se vor supune de buna-voie.”

Walid Shoebat despre Sura 5: 32-33

Omorati-i cand ii veti intalni, oriunde ii veti gasi.”(2:191) Acest “ucideti” nu este o metafora, ci este acel literal “a ucide”. Este exemplul de crima a lui Zarqawi chiar in fata camerelor. Este linsajul pe care-l vedeti in Ramallah. Este uciderea a milioane de sudanezi in Sudan, taierea mainilor si picioarelor din laturile opuse. Iar aici e dilema: tocmai versetul pasnic, care este citat chiar si de Bush: “Oricine ia o viata fara indreptatire, sau pentru vreo stricaciune pe pamant, este ca si cand ar fi ucis intreg pamantul.” Veti gasi acelasi verset in traditia iudaica, dar cei mai multi occidentali nu trec mai departe de acest verset, unde se limpezeste totul: “dar celor care lupta impotriva lui Allah si aduc stricaciune pe pamant, taiati-le mainile si picioarele din parti opuse si rastigniti-i“… literalmente. Iar asta ati vazut intamplandu-se in Afganistan. La fel ati vazut in Sudan: multiplele crucificari, asasinate, decapitari, amputari si executii publice. Ei chiar doresc sa reinvie Islamul asa cum obisnuia sa fie (sub Sharia). Din acest motiv il numesc fundamentalism.

Sura 7:124

“Va voi taia mainile si picioarele din parti opuse si apoi va voi rastigni pe toti!”

Dar sa fim atenti, nu cumva sa intelegem gresit Islamul. Cu siguranta sunt intelesuri ezoterice inaccesibile mintilor de rand. Iar presa, DACA va mediatiza aceasta tragedie, va avea grija (de doica) sa ne repete ca zecile de musulmani implicati nu sunt reprezentativi pentru Islam, ca, de fapt, Coranul este Nobil si face parte din marea zestre spirituala a Umanitatii, ca, nu-i asa, Islamul este, in definitiv (care finalitate?) o religie a pacii, omitand dintr-o ignoranta tot mai criminala prin complicitatea la distorisionarea realitatii faptul ca, din mandatul direct si explicit al profetului pedofil versetele pasnice sunt abrogate in Coran de cele razboinice: MAKE WAR, NOT PEACE!

Anunțuri

6 răspunsuri

 1. Obama Admits He Is A Muslim

 2. […] Islamul-religia Jihadului […]

 3. […] Islamul-religia Jihadului […]

 4. […] Islamul-religia Jihadului […]

 5. Da, asa zice Sura din Quran
  Si ca sa nu spuna unii ca nu este adevarat, mai ales ca unii invatatori ai Islamului mint cand spun ca si ei ~cred~ ca Iisus Christos a fost un ~invatator~…
  http://sacred-texts.com/isl/yaq/yaq009.htm
  29. Fight those who believe not
  In God nor the Last Day,
  Nor hold that forbidden
  Which hath been forbidden
  By God and His Apostle,
  Nor acknowledge the Religion
  Of Truth, (even if they are)
  Of the People of the Book,
  Until they pay the Jizya
  With willing submission,
  And feel themselves subdued.

  p. 448

  SECTION 5.
  30. The Jews call ’Uzair a son
  Of God, and the Christians
  Call Christ the Son of God.
  That is a saying from their mouth;
  (In this) they but imitate
  What the Unbelievers of old
  Used to say. God’s curse
  Be on them: how they are deluded
  Away from the Truth!

  31. They take their priests
  And their anchorites to be
  Their lords in derogation of God,
  And (they take as their Lord)
  Christ the son of Mary;
  Yet they were commanded
  To worship but One God:
  There is no god but He.
  Praise and glory to Him
  (Far is He) from having
  The partners they associate
  (With Him).

 6. http://islamul-catolic.blogspot.com/
  Islamul si “nasterea” sa oculta !
  Articolul de mai jos, este relatarea lui Alberto Rivera, fost membru al ordinului Iezuit, referitor la aparitia Islamului si rolul pe care l-a avut Roma catolica in tot acest plan.

  Alberto Rivera a murit in conditii suspecte.
  Se crede ca el a fost asasinat de catre serviciul de contraspionaj al Iezuitilor.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Alberto_Rivera
  http://video.google.com/videoplay?docid=5730251808212460790
  http://www.americanholocaust.50megs.com/The_Prophet.htm

  Iata relatarea sa:

  În lecţia de la Vatican, cardinalul iezuit Bea ne-a spus următoarea relatare:

  Aceste scrieri sunt ascunse (secrete) deoarece ele contin informatii care arata legatura dintre Vatican si aparitia Islamului.
  Ambele parti au asa de multe informatii, una despre alta, incat daca ar fi declasificate (facute publice), s-ar crea un scandal asa de mare incat asta ar fi un dezastru pentru ambele religii.

  O doamnă arabă bogată care era o adeptă credincioasă a papei, a jucat un rol copleşitor în această dramă. Era o văduvă şi se numea Khadijah.

  Îşi dăruise averea “Bisericii Mamă” şi se retrăsese la o mănăstire de maici.

  În timpul şederii acolo, i s-a dat o sarcină ciudată (misiune) şi a fost trimisă înapoi în lume. Misiunea ei era să găsească un tânăr strălucit care să poată fi folosit de Vatican să creeze o religie nouă, un om care să devină Mesia pentru copiii lui Ismael. Ea îl găsi curând pe tânărul Mahomed şi se căsătoriră…..
  https://proortodox.wordpress.com/2009/10/11/este-dumnezeul-bibliei-si-al-coranului-acelasi-islam-si-biblia/#comment-568#comment-568#comment-568#comment-568#comment-568

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: