Un fost locotenent-colonel da in judecata statul Florida din cauza legii vaccinarii fortate


Former Lieutenant Colonel Sues Florida Over Forced Vaccination Policy

Un fost locotenent-colonel, care era sa moara dupa ce s-a vaccinat impotriva variolei a dat in judecata statul Florida, din cauza ca statul Florida a introdus o lege care permite guvernului să vaccineze publicul cu forţa , în cazul unei pandemii.

Carmen Reynolds susţine că vaccinările la care a fost forţată să le faca, timp de 20 de ani de carieră militară a ruinat-o fizic , i-a provocat dureri  permanente si i-a deteriorat sistemul imunitar.

Legea din Florida prevede vaccinarea fortata, în cazul unei urgente pentru sănătate publică si nu are excepţii pentru cei care din motive  religioase sau  de sănătate refuza vaccinarea ,permitand forţelor de poliţie sa utilizeze carantină persoanelor care refuză să se vaccineze, ba chiar sa-i forţeze sub ameninţarea cu arma sa se injecteze, dacă este necesar .

„Refuz să fiu distrus de un alt vaccin”, a declarat Reynolds, care a dat in judecata pe guvernatorul din Florida, pe procurorul general şi generalul chirurg asupra legii.

„Mi-am servit ţara 22 de ani si nu accept sa mi se spuna ca sunt un infractor, cu gradul 2 de infractiune  pentru că ma impotrivesc si zic ca aceast lucru este nedrept. Nu vreau toxine în corpul meu, pentru că imi pune în pericol sănătatea „, a spus Reynolds 3 ABC News.

La o şedinţă de judecată în Milton în această săptămână, Reynolds a primit acordul de continuare până la 1 decembrie pentru a-si găsi un avocat, dar biroul Procurorului General a introdus o noţiune ca să respingă cazul, argumentând că Reynolds nu a fost direct afectata de lege.

Legi similare sunt planuite in America şi ar putea fi uşor executată in cazul in care pandemia de gripă porcina ar reveni la o forma de  mutaţie mortala, dupa cum functionarii au anuntat probabilitatea care se poate intampla.

Reclame

2 răspunsuri

  1. Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc
    http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/18/un-pericol-iminent-anarhismul-%e2%80%9calternativa-anti-sistem%e2%80%9d-creata-si-coordonata-de-elite-pentru-motivarea-statului-politienesc/

  2. ACTIUNILE SISTEMULUI

    S-a vorbit mult in acest an de actele de indentitate biometrice si de viitoarele implanturi cu microcip in corpul uman. Trebuie sa intelegem ca pecetea nu va fi impusa, nu ne va lega nimeni de stalpi pentru a ne insemna si nici nu ne vor tranchiliza pentru a o face in somn. Vor aduce insa omenirea in situatia de a nu mai putea vinde sau cumpara fara el si atunci multi vor ceda, ba unii se vor si inghesui sa-si puna primii … Aceasta se va petrece insa dupa al treilea razboi mondial. Dar atentie, aceasta nu inseamna ca ultima mare conflagratie va avea loc peste vreo mie de ani, din contra, este iminenta. Dupa cum am repetat si demonstrat des pe acest blog, ELITELE practicante ale ritului paladin, camatari planetari si varfuri ale masoneriei, au declansat voit actuala recesiune (• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE), ca parte componenta a unei mega crize, formata dintr-un cumul de crize ce va mai cuprinde: razboi, ample manifestari de strada (Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc) si foamete (O noua amenintare serioasa: “CODEX ALIMENTARIUS”) pentru ca mai apoi tot ei sa vina cu „solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE si instaurarea unei societati de tip Big Brother socialist cu strict doua clase, ELITELE conducatoare si plebea de consumatori-unele egale intre ele.
    http://saccsiv.wordpress.com/2009/07/28/al-treilea-razboi-mondial/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: